enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SELİMPAŞASPOR LİDER DUDULLUSPOR’U DEPLASMANDA DEVİRDİ : 0-1

SELİMPAŞASPOR LİDER DUDULLUSPOR’U DEPLASMANDA DEVİRDİ : 0-1
25.08.2015
95
A+
A-
Geçtiğimiz hafta lig ikincisi  Paşabahçespor karşısında deplasmanda 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 4-2 mağlup ayrılan Temsilcimiz bu hafta Lider Dudulluspor’u  evinde devirmeyi başardı.  Ligin ilk maçında evinde karşılaştığı Dudulluspor’a 2-1 mağlup olan ve lige kötü bir başlangıç yapan Selimpaşaspor ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda oynadığı Lider Dudulluspor’u 1-0 yenerek büyük bir iş yaptı.
Karşılaşmaya Temsilcimiz Selimpaşaspor başladı. Maçın ilk tehlikeli atağınıda Selimpaşaspor gerçekleştirdi. 10. dakikada Ertuğrul’un aşırtma vuruşunda top direkten dışarı gitti.
44. dakikada Cemal’in kaptırdığı top az daha Selimpaşaspor’a çok pahalıya patlayacaktı. Bu dakikada Dudulluspor’un net pozisyonunda top direkten geri gelince ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya iyi başlayan ekip bu sefer Lider Dudulluspor oldu. Dudulluspor atağında Kaleci Erdal topu direk dibinden çıkarmayı başardı.
60. dakikada Cemal kornerden topu ağlara göndererek Selimpaşaspor’u deplasmanda Lider Dudulluspor karşısında 1-0 öne geçirdi.
Yediği gol sonrası ev sahibi Dudulluspor beraberlik golü için Selimpaşaspor kalesine yüklendiyese de , gol atma başarısı gösteremeyince Selimpaşaspor zor deplasmandan üç puanı attığı bir golle almasını bildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.