enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7665
ALTIN
2.507,79
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Tekvando Kulübünden DP’ye ziyaret

Silivri Tekvando Kulübünden DP’ye ziyaret
01.05.2018
127
A+
A-

Silivri’nin en etkin spor kulüplerinden olan Silivri Tekvando Kulübü Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde Karşılayan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı ve yönetimi kendilerini  ziyaret eden Silivri Tekvando Kulübü hocası Cem Soydaş ve yönetimine teşekkür etti. Ardından ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Halide AVLU;

” Gençlerimizin sporla uğraşmaları son derece güzel ve faydalıdır. Bizler de büyükleri olarak çocuklara ve gençlere destek olmak  ve onları teşvik etmektir. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. Sizler çok büyük işler yapmaktasınız. Çünkü geleceğe yatırım  yapıyorsunuz. Bu da çok güzel bir şeydir. Sizleri üstün başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Sizler Silivri’de bir marka olma yönündesiniz.”  şeklinde konuştu.

Daha sonra sözü alan Silivri Tekvando Kulübü hocası Cem Soydaş şunları kaydetti.

” Bizler Silivri’mizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çaba sarf ediyoruz. Bizde Yönetim Kurulu tamamen bayanlardan oluşmaktadır. Tabii ki onlar daha titiz oldukları için. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha önce  Silivri Stadı’ndaki kapalı spor salonunda çalışmak taydık ama artık neredeyse farelerin yuvası haline gelmişti. Yönetim Kurulundaki bayanların sıkı bir şekilde konuyu takip etmeleri sonucunda bir neticeye vardılar. Şimdi spor salonu yenilenmektedir. Kısa bir zamanda çalışmalarımıza daha sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz.”dedi.

Haber: Adnan YILDIRIM

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.