enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2590
EURO
35,0151
ALTIN
2.441,29
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR BAYRAMI ZEHİR ETTİ : 1-2

SİLİVRİSPOR BAYRAMI ZEHİR ETTİ : 1-2
25.08.2015
109
A+
A-
STAD : Silivri
HAKEMLER : Volkan Yana 8, Koray Yıldızer 7, Arda Darcan 8
SİLİVRİSPOR : Rasim 5, Tahir 6, Muharrem 7, Orhan 5, Bülent 5, Özer 5 ( Oğuz 6 ), İsmail 8, Yunus 7, Mustafa 5 , Samet 6, Yemen 6 ( Oğuzhan 5 ).
SANDIKLISPOR : Mertcan 7, Barış 6, Soner 5 ( Mehmet 5 ), Polat 8, Ömer 6 ( Çağrı ? ), Mehmet 7, Celal, Emrah 7, Ahmet 7, Doğan 6, Zafer 6 ( Emircan 5 ).
K.KART : Doğan D.k. 24 ( Sandıklıspor )
GOLLER : Emrah D.k. 51  ve Mehmet D.k. 90 ( Sandıklıspor ) İsmail D.k. 62 ( Silivrispor ).
Silivrispor ‘Eymen’i yaşatalım ‘ pankartı ile çıktığı karşılaşmada , maçın 70 dakikasını 10 kişi oynayan, ligde galibiyeti olmayan , bir puanlı , lig sonuncusu Sandıklıspor’a son saniye golü ile yenildi. İlk yarı tutuk bir futbol sergileyen Silivrispor ikinci yarı ummadığı bir dakikada golü kalesinde gördükten sonra rakibi üzerinde müthiş bir baskı kurduktan sonra İsmail’in nefis golü ile beraberliğe ulaştı. 
SkOru eşitleyen Silivrispor adeta tek kale oynaığı karşılaşmada gol aradığı son dakikada yüzde yüzlük bir pozisyonu değerlendiremeyip, sonrasında kontrataktan yediği son saniye golü ile sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Lider Ankara Demirsporun evinde puan kaybettiği haftada Silivrispor aldığı bu mağlubiyetle bayrama  lider girme fırsatını tepti
Rüzgara karşı oynamasına rağmen oyuna daha atak başlayan konuk ekip Sandıklıspor oldu. 4. dakikada Kaleci Rasim ile Tahir anlaşmazlığında top Kaleci Tahir’i geçti, kaleye gitmekte olan topa yetişen Tahir , Doğan dan önce son anda top ayak koyarak mutlak golü önledi.
9. dakikada Zafer sağ taraftan kazanılan serbest atışta topu ceza alanına ortaladı, Ahmet’in kafa ile kaleye gönderdiği top az farkla üstten auta gitti.
Bu dakikadan sonra Silivrispor oyunda dengeyi kurdu ve rakibi üzerine yüklenmeye başladı.
17. dakikada Yemen sol taraftan süratle son çizgiye indi. Ortasını ceza alanı içine yaptı, ceza sahası sağ köşesinde Tahir müsait pozisyonda topu çeviremedi.
20. dakikada Sandıklıspor kalesinde yaşanan tehlikede Orhan’ın vuruşu defansa çarparak kornere çıktı. Korner atışından gelen topa ceza yayı dışından Samet topun gelişine çok sert vurdu, top bir kez daha defanstan döndü.
24. dakikada Doğan silivrispor ceza alanı önündeki pozisyonda kendini yerde buldu, Sandıklısporluların faul beklediği pozisyonda Hakem Volkan Yana , Doğan’ın düşüşünü aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirerek ikinci sarıdan Doğan’ı kırmızı kartla oyundan ihraç etti.
28. dakikada Mustafa soldan ceza alanına girdi, çaprazdan sert vurdu. Kaleci Mertcan topu kornere yumrukladı.
36. dakikada Kaleci Mertcan topu rahat kontrol etti.
39. dakikada bu kez Yunus ceza alanı dışından çok sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.
43. dakikada  Yemen’in sol taraftan ortaladığı topa Kaleci Mertcan çıktı fakat müdehale edemedi. İsmail kafa ile topu kaleye gönderdi, defanstan seken topa Yunus vurdu, topu defans bu kez çizgiden çıkardı.
İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıyada hızlı başlayan taraf konuk ekip Sandıklıspor oldu.
51. dakikada sol taraftan Zafer’in ceza alanına ortaladığı topu penaltı noktası üzerinde bom boş pozisyonda bekleyen Emrah kalesinden çıkmakta tereddüt eden Rasim’in bakışları arasında köşeden ağlara göndererek Sandıklıspor’u öne geçiren golü attı : 0-1.
54. dakikada Yemen’in ceza yayı üzerinden kullandığı serbest atışta top üstten az farkla auta çıktı.
60. dakikada Bülent’in sağ taraftan yaptığı ortadan gelen topu Mustafa kafa ile kaleye gönderdi Kaleci Mertcan kontrol etti.
62. dakikada Yunus’un ceza alanı yayına ortaladığı topa İsmail havadayken dönerek nefis vurdu, top Kaleci Mertcan’ın bakışları arasında köşeden ağlara gitti : 1-1.
Golden sonra Silivrispor oyuna tamamen hakim oldu. Sağ ve sol kanatlardan getirdiği toplarla rakip kaleyi ablukaya aldı. Tamamen kendi yarı sahasına çekilen Sandıklıspor en azından bir puanı korumak için tüm hatları ile savunma yapmaya başladı.
80. dakikada İsmail ceza alanında rakiplerinden söktüğü topu çaprazdan dönerek kaleye gönderdi az farkla aut.
Uzatma dakikalarının oynandığı sırada gelişen organize Silivrispor atağında Samet ceza alanı sağ tarafında müsait pozisyonda topa vurmakta geç kaldı, araya defans girdi ve topu kornere çeldi. 
Bu pozisyon sonrası gelişen ani Sandıklıspor kontratağında oyuna sonradan giren Mehmet ceza alanından Silivrispor defansı arkasına harika bir pas atarak Topu Mehmet Bağlı ile buluşturdu, Mehmet Bağlı kalesinden çıkan Rasim’in yanından şık bip plase ile topu ağlara gönderdi : 1-2. Gol sonrası santra yapılmadan karşılaşmanın hakemi oyunu sonlandırdı.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.