enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor Beraberlikle Yetindi: 1-1

Silivrispor Beraberlikle Yetindi: 1-1
25.08.2015
94
A+
A-

Seyirci desteğini arkasına alan temsilcimiz Silivrispor daha 7. Dakika da Ankara Demirspor’un geliştirdiği ataktan Caner’in attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Kalesinde gol gördükten sonra ataklarını daha da güçlendiren Silivrispor geri kalan dakikalar da saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak atak oynamaya başladı.İlk yarının son anlarına kadar baskın oynayan temsilcimiz 45. Dakikanın uzatmalarında Mustafa Kaya’nın golü ile eşitliği sağladı ve santra vuruşu yapılmadan hakemin düdüğü ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivrispor sürekli Ankara temsilcisinin kalesini yokladı.Özellikle orta alan da üstünlüğünü ortaya koyan Silivrispor öne geçmek için elinden geleni yaptı ama ataklar sonuçsuz kaldı.69. dakika da Silivrispor’lu Cemal’in rakip takımın ceza sahası içinde yere düşürülmesinden sonra penaltı itirazları yapıldı.Aynı pozisyonunda bileğinden sakatlanan Cemal’in yerine oyuna Oğuz girdi.Bundan sonra ki dakikalarda da Silivrispor’un üstünlüğü ile devam eden karşılaşma temsilcimizin gol bulamaması ve eşitliğin bozulmaması ile sona erdi.

Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Erbay Aldemir, İbrahim Akmazlar, İbrahim Bekler, Mevlüt Fatih Yüksel
Silivrispor: Barış 8, Vahit 8, Cemal 8 (73’ Oğuz 5), Yunus 8, Mustafa 8, Serkan 8, Hakan 8, Güray 8, Taner 8 (65’ Gökhan 5), Bülent 8, Erkan 8 (84’ Ertunga 5)
Ankara Demirspor: Burak 8, Caner 8, Şahin 8, Yunus 7 (46’ Mustafa 7), Hüseyin 8, Hasan 8, Fatih 8, Uygar 8, Mesut 8, Alperen 8 (77’ Emre 5), Fatih 8 (72’ Burak 5)
Goller: 9’ Caner (Ankara), 45+2 Mustafa (Silivri)
Sarı kartlar: Hakan, Güray (Silivri), Uygar, Burak (Ankara)
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.