enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor daha hazır değil : 0-5

Silivrispor daha hazır değil : 0-5
25.08.2015
107
A+
A-

Silivrispor Bolu kampında ilk hazırlık karşılaşmasını Bank Asya ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptı. Güçlü rakibi karşısına iki ayrı takımla çıkan Silivrispor teknik heyeti karşılaşmada tüm oyuncularına şans verdi.  Karşılaşmayı Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, As Başkan Süleyman Genç oğlu, Genel KAptan Doğan Erkoç,  Yönetim Kurulu Üyesi Recep Karaköy’de izledi.
Sezonu bir ay önce açan ve çalışmalarını sürdüren Bank Asya Ekibi  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beş yabancısı ile Silivrispor karşısına çıktı. İlk yarı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Silivrispor ikinci yarıya değişik bir kadro ile çıktı. Bu yarıda da Silivrispor kalesine dört gol daha atmayı başaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sahadan 5-0 lık bir skor ile ayrıldı.
Gençoğlu ‘ rakibimiz çok daha hazır ‘
Karşılaşmayı izleyenlar arasında yer alan As Başkan Süleyman Gençoğlu gazetemize yaptığı açıklamada iki ayrı takım olarak sahaya çıktıklarını ifade ederek şunları söyledi :   İlk ciddi hazırlık karşılaşmasında rakibimize 5-0 mağlup olduk. Sezonu bir ay önce açan ve çalışmalarını uzun ir süredir Bolu’da sürdüren rakibimiz bize göre çok daha hazır ve güçlüydü. Bu maçta da bizde daha hazır olduklarını ortaya koydular. Rakibimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Bank Asya’da mücadele eden bir ekip. Beş yabancı oyuncusu ile karşılaşmaya başladılar. Güçleri de ortada.  Biziki takım halinde sahaya çıktık ve her iki takımda da as oyuncularmızdan bir kaçı yer aldı. Yani sahada tam kadro ile mücadele etmedik. Bu  hazırlık maçları ile takım yavaş yavaş oturacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.