enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor Devre Arasını Lider Kapattı

19.12.2016
122
A+
A-

Spor Toto 3. Lig 17. hafta mücadelesinde lider Silivrispor’un rakibi ligde aynı puanı paylaştığı Kırıkhanspor oldu. Hakem kararlarının çokça tartışıldığı 90 dakika sonrasında gülen taraf 1-0’lık skorla Silivrispor oldu. Yaklaşık 5000 kişinin takip ettiği maçta taraftar desteği üst seviyedeydi.

Stat girişinde Türk Bayrağı dağıtıldı

Maça saatler kala stadı doldurmaya başlayan Silivrispor taraftarlarına, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları tarafından Türk Bayrakları dağıtılarak son zamanlarda yaşanan hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler de anıldı. Ayrıca maçın 34. dakikasında ve 38.dakikasında İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör eylemlerini protesto etmek ve şehitleri anmak adına, açık tribünde ve kapalı tribünün Kasaba Taraf Grubu’nun olduğu alanda dev Türk Bayrakları da açılarak hep bir ağızdan terör lanetlendi.

İlk yarı baskılı olan taraf Silivrispor oldu

Seremoni öncesi sahaya stadyum hoparlörlerinden çalan marş eşliğinde çıkan Silivrisporlu oyuncular, taşıdıkları “Şehitlerimizi şükranla anıyoruz” yazılı pankart ile şehitleri de unutmadı.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte yaklaşık 5000 kişilik seyirci desteğini de arkasına alan Silivrispor, rakibi üzerinde baskı oluşturdu.

Hakem kırmızı kartı atladı

33. dakikada Yusuf Atay savunmadan atılan uzun top sonrası rakip ceza alanına yakın bir noktada kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yusuf’un aşırtma vuruşu sonrasında kaleci ceza sahası dışında topa eliyle müdahale ederek taca yolladı. Bu pozisyonda kalecinin eliyle müdahalesini görmezden gelen hakem Yiğit Peşin, Silivrisporlu oyuncu, teknik heyet, yedek kulübesi ve taraftarların kırmızı kart beklentilerini yok sayarak hakem atışı kararıyla oyunu devam ettirdi. Rakip takım kalecisi Göktuğ’un pozisyon sonrası tribünleri provoke eden hareketleri de ortamın gerilmesine neden oldu. Maçın 38. dakikasında İbrahim Fatih Dilek sahneye çıktı ve 33. dakikadaki pozisyonun benzeri şekilde topu kalecinin üzerinden aşırttı. İbrahim Fatih’in aşırtma vuruşu ağlarla buluşurken Silivrispor adına statta büyük sevinç yaşandı. 1-0

Oğulcan Enes maçın adamıydı.

Maçın ilk yarısı 1-0’lık sonuçla biterken, ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte Kırıkhanspor etkili olmaya başladı. İlk yarıdaki baskıyı bir türlü kuramayan Silivrispor, rakip ataklarını başarılı şekilde savuşturdu. Silivrispor özellikle sol bekde oynayan Oğulcan Enes’in başarılı hamleleriyle rakibin tehlike oluşturmasına engel oldu.

Şampiyonluk sesleri geldi

Silivrispor, 90 dakika sonrasında Kırıkhanspor karşısında 3 puanın sahibi olurken, geçen hafta elde ettiği liderliği de devam ettirmiş oldu.Oynanılan maç ile ligin ilk yarısı sona ererken, Silivrispor da en yakın rakibi Düzcespor ile arasındaki puan farkını üçe çıkardı.

Kalko: Şampiyonluğu Silivri’ye getireceğiz

Maçtan sonra protokol çıkışında muhabirimize açıklamalar yapan Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, sene sonunda şampiyonluğun geleceğine inandığını belirterek şunları söyledi: “Bugün Kırıkhanspor maçının şöyle bir önemi vardı. Biliyorsunuz ki onlar ikinci sıradaydı ve eşit puandaydık. Bugünkü bu galibiyetle aramızdaki puan farkını üçe çıkardık. Bu da ikinci yarı için bize büyük moral verdi. Silivri’nin en güzel markası, en büyük markası Silivrispor. İnşallah hak ettiği şampiyonluğu da getirmek için varımızı yoğumuzu ben ve yönetimdeki arkadaşlarım, futbolcularımız, teknik heyetimiz, Belediye Başkanı’mız, Kasaba Taraftar Grubu’muz tam kenetlendik. Allah’ın izniyle sene sonunda Silivri’ye şampiyonluğu getireceğiz.”

Eyüp Can BALABAN
SHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.