enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4214
EURO
34,4970
ALTIN
2.486,60
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

SİLİVRİSPOR DÖRT KÖŞE : 4-2

SİLİVRİSPOR DÖRT KÖŞE : 4-2
MOBİL REKLAM ALANI
25.08.2015
117
A+
A-

STAT : Silivri

rnrn

HAKEMLER : Melis Özçiğdem 7, Halil İbrahim Atabey 7,rnKürşathan Akın

rnrn

SİLİVRİSPOR : Rasim 7, Muharrem 7, Orhan 7, Ender  7, Özgür 7 ( Özer  6 ), Oğuz 7, Ali 8, İrfan 8, Samet 9 ( Murat 5rn), Mustafa 7 ( Oğuzhan 5 ), İsmail 9.

rnrn

ERZİN BELEDİYESPOR : Kıvanç 6, Umut 6, Mehmet 6, Sayim 5,rnŞahin 5, Rıdvan 6, Nureddin 6, Alper 6, Ramazan 6 ( İbrahim 5), Mahir 6, Yunusrn6 ( Serdar 5 ).

rnrn

SARI KART: Mustafa, İrfan, Oğuz ( Silivrispor ), Kıvanç,Alper,rnBurçak ( Erzin Belediyespor ).

rnrn

GOLLER : Mustafa D.K. 15, Samet D.K. 19 ve 60, İsmail D.K.rn51 ( Silivrispor ), Rıdvan D.K.39, Alper D.K. 43,

rnrn

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Silivrispor evinde oynadığırnErzin Belediyespor karşılaşmasında ilk yarı fırtına gibi esti. Maçın ilk 20rndakikasına iki gol sığdıran Silivrispor bir çokta gol pozisyonundanrnyararlanamadı. İlk yarının son beş dakikasında kalesinde ard arda iki golrnbirden gören Silivrispor soyunma odasına 2-2 beraberlik ile girdi. İkincirnyarıya da fırtına gibi giren temsilcimiz Silivrispor İsmail’in penaltıdanrnattığı golle skoru önce 3-2 ye daha sonra da Samet’in harika golü ile skorurn4-2’ye getirdi. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da defansta anlamsızrnhatalar yapan Silivrispor zaman zaman kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. 82.rnDakikada Erzin Belediyesporlu Nureddin’in kullandığı penaltıyı Rasimrnkurtardı.Silivrispor aldığı bu galibiyet ile ilk yarıda hedeflediği 24 puana darnulaşmış oldu.

rnrn

Karşılaşmaya Silivrispor hızlı başladı.

rnrn

6. dakikada Ali defansın arkasında İsmail’i toplarnbuluşturdu, İsmail’in vuruşunda top auta gitti.

rnrn

7. dakikada Özgür’ün arka direğe ortasında Önder topu kafarnile kaleye gönderdi yandan aut.

rnrn

10. dakikada Ali’nin pası ile topla buluşan ve sağ çaprazdanrnceza alanına giren İrfan’ın vuruşunda top kale direğinin dibinden auta gitti.

rnrn

12. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Oğuz’un ortasındanrngelen topu Mustafa kafa ile ağlara gönderdi, hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi.

rnrn

14. dakikada Samet’in ara pasında İsmail Kaleci Kıvanç ilernkarşı karşıya kaldı, Kaleci Kıvanç’ın müdahalesi ile yerde kalan İsmail’ernçarpan topu Mustafa ağlara gönderdi 1-0. Bu pozisyonda Kaleci Kıvanç bir sürernsakatlık geçirdi.

rnrn

18. dakikada İsmail sol kanattan ceza alanına girdi, topurnkaleye vurma yerine daha müsait durumdaki Samet’e çıkardı, Samet düzgün birrnvuruşla topu ağlara gönderdi 2-0.

rnrn

22. dakikada ani gelişen Erzin Belediyespor atağında RıdvanrnKaleci Rasim ile karşı karşıya kaldı , Rasim son anda topa müdahale ederek golürnönledi.

rnrn

38. dakikada sağ kanattan Mahir’in yaptığı ortadan gelenrntopu Rıdvan düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi 2-1.

rnrn

39. dakikada Ali’nin pası ile ceza alanı içinde toplarnbuluşan Mustafa  daha müsait durumdakirnİrfan’a topu çıkarma yerine kaleye vurmayı deneyince top üstten auta gitti.

rnrn

40. dakikada top Rasim’in kontrolünde auta giderken Alperrntopa son anda dokunundu, Ramazan topu boş kaleye yuvarladı 2-2.

rnrn

43. dakikada Nureddin’in ara pasında topla buluşan Rıdvanrnplase bir vuruş yaptı, top direkten geri döndü.

rnrn

45+2 de Mustafa’nın kafa ile indirdiği topu kontrol edenrnİrfan Kaleci Kıvanç ile karşı karşıya kaldı, İrfan’ın vuruşunda Kıvanç topu sonrnanda kornere çeldi.

rnrn

İlk yarı 2-2 berabere sonuçlandı.

rnrn

52. dakikada Samet’in ara pası ile ceza alanına giren İsmailrnKaleci kıvanç ile karşı karşıya kaldı, Kaleci Kıvanç’ı geçen İsmail yerdernkaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen İsmail düzgün birrnvuruşla skoru 3-2 yaptı.

rnrn

59. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Samet çok şıkrnbir vuruşla  Kaleci Kıvanç’ın bakışlarırnarasında ağlara gönderdi 4-2.

rnrn

66. dakikada Özgür’ün ortasında Mustafa topu kalenin içindernkaleye vurmak yerine kontrol etmeye kalkınca pozisyon kayboldu.

rnrn

81. dakikada Kaleci Rasim – Oğuz anlaşmazlığında top rakiprnoyuncuda kaldı, Oğuz’un darbesi ile Erzin Belediyesporlu oyuncu yerde kalıncarnhakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Nureddin in vuruşunurnKaleci Rasim yatarak kurtardı.

rnrn

84. dakikada Mustafa soldan ceza alanına girdi, rakibindenrnkurtuldu, çaprazdan vuruşunu yaptı, topu Kaleci rnKıvanç çeldi, Mustafa ikinci kez topu kaleye vurdu top yan ağlarda.

rnrn

 

rnrn

 

rnrn

 

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.