enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5956
EURO
34,6946
ALTIN
2.513,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR DÜZGÜN GİTMEYE DEVAM EDİYOR : 2-1

SİLİVRİSPOR DÜZGÜN GİTMEYE DEVAM EDİYOR : 2-1
25.08.2015
110
A+
A-
STAT : Silivri
HAKEM: Ercan Hellaç, Alper Gürsoy, Kerem Yükünç, Rahmi Emrah Acar
SİLİVRİSPOR : Selçuk Aslan, Şemsettin Ender Kılıç, Tahir Kurtuluş, Muharrem Doğan, Bülent Demir, Samet Albayrak (87′ Orhan Pamukçu), İrfan Bal, Murat Kara (74′ Özgür Ergün), Ali Koçak, Ömercan Öndaş (81′ Taner Gürsoy), İsmail Düzgün
SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın, Muhammet Yürükuslu, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Levent Demiray (74′ ), Umut Pusat, Burak Göksel, Mert Sarı, Özgür Kedikli, Ahmet Buğrahan Tuncay (82′ Muhammed Bozkurt), Mustafa Akgün (69′ Gökhan Yazıcı)
GOLLER: DK 42: İsmail Düzgün (Silivrispor), DK 45: Ahmet Buğrahan Tuncay (Sakaryaspor), DK 64: İsmail Düzgün (Silivrispor)
Sarı Kartlar: DK 20: Ahmet Buğrahan Tuncay (Sakaryaspor), DK 23: Özgür Kedikli (Sakaryaspor), DK 34: Ali Koçak (Silivrispor), DK 45: Orhan Pamukçu (Silivrispor), DK 65: Mustafa Akgün (Sakaryaspor), DK 65: Sertaç Eren (Sakaryaspor)
Silivrispor evinde oynadığı karşılaşmada şampiyonluğun en güçlü adaylarından Sakaryaspor’u muhteşem bir oyun sonrası 2-1 yenmeyi başardı. Her iki takımın taraftarlarının maç boyunca sürekli dsteklediği Silivrispor ve Sakaryaspor sahaya kazanmak için çıkınca , türübünleri dolduran futbolseverler zevkli bir mücadele izleme şansını yakaladı. Silivrispor golcüsü İsmail Düzgün ile iki gol bulurken, attığından çok daha fazlasını kaçırdı. Kaptan Samet ve iki gole imza atan İsmail sahanın yıldızı oldu. Geldiği günden beri bir türlü istediği futbolu ortaya koyamayan Samet Sakaryaspor karşısında resmen patladı. 
Silivrispor bu sonuçla üstteki rakiplerine puan olarak yetişirken,  ligde 6. sıradaki yerini koruyarak Play -Off şansını yüksellti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Silivripor oldu.
4. dakikada İrfan sağ taraftan getirdiği topu Murat ile buluşturdu, Murat ceza alanı içinden vurdu, top auta gitti.
8. dakikada Ali ceza alanı dışından vurdu, top auta gitti.
12. dakikada Umut , Tahir’den söktüğü topu sürdükten sonra Burak’a aktardı, Burak kaptı’ın vuruşunda top defansa çarparak uzaklaştı.
12. dakikada İrfan topu sağ taraftaki Tahir’in önüne nefis bıraktı, Tahir sağ taraftan etkili bir bindirme yaptı ve harika direğe harika bir orta yaptı İsmail rakibine rağmen topa vurmayı başardı, top yandan auta gitti.
18. dakikada Silivrispor Kalecisi nin degajı kısa düştü, topu Ahmet kontrol etti ceza alanına gönderdi, tehlikeyi defans uzaklaştırdı.
21. dakikada Mustafa ceza yayı üzerinde topla buluştu şık bir hareketle rakibinden sıyrıldı, ceza alanına girdikten sonra kendini yerde buldu, bu pozisyonda Sakaryaspor kenar yönetimi ve oyuncuları uzun süre penaltı diye itiraz ettiler.
27. dakikada Samet ceza yayı üzerinden iki rakibinden syrıldıktan sonra vuruşunu yaptı, top kalecide kaldı.
33. dakikada Umut ceza alanı dışı sağ çaprazdan sert vurdu top yandan aut.
39. dakikada Sakaryaspor sağ taraftan yüklendi, ceza alanı içine düşen topu defans kafa ile uzaklaştırdı, ceza yayı üzerinde Burak topu kontrol etti ve Ahmet e aktardı, Ahmet dönerek  vurdu, Kaleci Selçuk topu yatarak kontrol etti.
42. dakikada Samet sağ tarafta iki rakibinden topu söktükten sonra ceza alanına girdi, müsait durumdaki İsmail’e pasını aktardı, İsmail yakın mesafeden topu Kaleci Yavuz’un sağından ağlara gönderdi 1-0.
43. dakikada İsmail bu kez sol çaprazdan çok sert vurdu, top az farkla üstten auta gitti.
44. dakikada Burak sağda topu kontrol ettikten sonra ceza yayındaki Mustafa ya aktardı, Mustafa sol taraftan bindiren Ahmet’in önüne topu bıraktı, Ahmet sol çaprazdan ceza alanına girdi ve plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-1.
45. dakikada Sakaryaspor ceza alanı içinde İsmail vuruşunu yaptı top defanstan geri geldi, pozisyonun devamında bu kez Ali  ceza alanı içinde çok sert vurdu, top defanstan geri geldi.
İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere noktalandı.
51. dakikada Silivrisporun sol çaprazdan kullandığı serbest atıştan gelen topla ceza alanı içinde buluşan İrfan sert vurdu top yandan auta gitti.
52. dakikada Samet soldn ortaladı Murat ceza alanı içinde kafayı vurdu top kaleci Yavuz da kaldı.
58. dakikada Muharrem soldan getirdiği topu Sae’e aktardı, Samet çok şık bir hareketle rakiplerinden sıyrılıdıktan sonra dönerek çok nefis vurdu, Kaleci Yavuz’u aşan top üst direkte patlayıp auta gitti.
64. dakikada sağ taraftan Silivrispor bir serbest vuruş kazandı, topun başına gelen İsmail sağ ayağının dışı ile çok sert bir vuruş yaparak topu yerden Kaleci Yavuz’un uzanmasına rağmen köşeden ağlara göndermeyi başardı 2-1.
65. dakikada Burak’ın ortaladığı topla altı pas üzerinde buluşan Ahmet müsait durumda topu üstten auta gönderdi.
69. dakikada kornerden gelen topu Murat kafayla kaleye gönderdi, üstten aut.
71. dakikada Samet rakibinden sıyrıldı, ceza alanı dışından sert vurdu Kaleci Yavuz topu iki hamlede kontrol etti.
74. dakikada sahanın yıldızı Samet ceza yayı üzerinde rakibinden harika sıyrıldı ve ceza alanına girdi, top ayağından çok açılınca Kaleci Murat topu bloke eti.
77. dakikada Umut iki rakibinden topu söktü, ceza alanı dışından vurdu yandan aut.
89. dakikada Taner soldan topu taşıdı, vuruşunu yaptı top yandan auta gitti.
Sakaryaspor beraberlik golü için yüklendiği uzatma  dakikalarında defansı iyice boşalttı,  bu dakikada gelişen Silivrispor kontratağında İsmail  kaleci Yavuz ile karşı karşıya kaldı, Yavuz yatarak topa sahip oldu.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.