enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR `SİVAS`IN YOLLARI ` DEDİ

SİLİVRİSPOR `SİVAS`IN YOLLARI ` DEDİ
25.08.2015
106
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye`yi Kucaklıyor” sloganı ile bu yıl 52.`si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası`nda 4. tur kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi`nde gerçekleştirildi. Silivrispor adına kura çekimine  Kulüp Başkanı İhsan Atun  ve Genel Kaptan Doğan Erkoç katıldı. Silivrisporun 4. turdaki rakibi Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oldu. Silivrispor diğer turlarda olduğu gibi bu turda da yine deplasmanda mücadele edecek.

Kura çekim törenine Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin yanı sıra, 4. turda mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı. Bu turda, 3. turdan yükselen 27  takım ve Avrupa kupalarında Türkiye`yi temsil etme hakkı kazanan 5 ekiple birlikte toplam 32 takım mücadele edecek. Seri başı 16 takım ile diğer 16 ekibin eşleştiği 4. turda  müsabakalar 3, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde, tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Beşiktaş ile Bucaspor, Fenerbahçe ile Fethiyespor, Galatasaray ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Trabzonspor ile Balıkesirspor eşleşti. Fenerbahçe ve Galatasaray maçları evlerinde, Beşiktaş ile Trabzonspor ise deplasmanda oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası`nda diğer 4. tur eşleşmeleri şöyle oluştu:

Kardemir Karabükspor-Hacettepe

Bucaspor-Beşiktaş

Galatasaray-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

İnegölspor-Gaziantepspor

Sivasspor-Silivrispor

Balıkesirspor-Trabzonspor

Medical Park Antalyaspor-Çankırıspor

Tarsus İdmanyurdu-Kayseri Erciyesspor

Eskişehirspor-Belediye Vanspor

Tokatspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor

Kayserispor-1461 Trabzon

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor

Gençlerbirliği-Nazilli Belediyespor

Bandırmaspor-Elazığspor

Fenerbahçe-Fethiyespor

Adana Demirspor-Bursaspor

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.