enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor U-15 takımı kupasına kavuştu

Silivrispor U-15 takımı kupasına kavuştu
25.02.2020
102
A+
A-

Grubunda şampiyon olan Silivrispor U-15 takımının şampiyonluk kupası İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tonta ve İASKF Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Ercan tarafından son maçın ardından genç oyunculara teslim edildi.

TFF İstanbul U-15B kategorisinde mücadele eden Silivrispor hafta sonu oynadığı Vefa maçını 3-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. İBB Silivri Müjdat Gürsu Tesislerinde oynanan ve baştan sona ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçen maç izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Silivrispor ve Vefa arasında oynanan maçta golleri ise Silivrispor adına 15. dakikada Emirhan Merdanoğlu, 26. dakikada Enes Kasım Şen ve 56. dakikada Alper Us kaydederken Vefa takımının tek golü ise 28. dakikada Mustafa Yaşar Duman kaydetti.

MAÇ BİTİMİNDE KUPA VERİLDİ

Müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte grubunda topladığı 42 puanla yenilgisiz şampiyon olan Silivrispor U-15 takımının kupası genç oyuncuların teri soğumadan takdim edildi. Şampiyon takımın kupasını federasyon adına İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tonta ve İASKF Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Ercan tarafından verildi. kupa törenine Silivrispor Altyapılar Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Karabulut, Silivrispor Muhasibi Tuncay Kanburoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çakır ile birlikte Silivrispor Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise ve sporcuların aileleri katılım sağladı.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.