enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3369
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,84
BIST
8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor ve Beşyüzevler kaya gibiydi 1-1

Silivrispor ve Beşyüzevler kaya gibiydi 1-1
25.09.2021
145
A+
A-

TFF İstanbul BAL temsilcilerinden Silivrispor ve Beşyüzevler takımı önceki gün oynadığı hazırlık maçını 1-1 beraberlikle tamamladı.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası müthiş bir mücadeleye ve futbolun içinde görmeye alıştığımız sertlikle oynandı ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Her iki takımında hazır bir görüntü verdiği hazırlık maçında zaman zaman sertleşen oyuna kenar yönetimi yerinde müdahalelerle sertliği bir nebze olsun azalttığı gözlendi. Maça her iki takım da kontrollü başladıysa da ilerleyen dakikalarda kanatlardan baskı kurmaya birbirlerinin üzerinde hâkimiyeti ele geçirme çabaları seyre değer bir maç izlettirdi.

FUTBOL KEYİF VERDİ

Zorlu geçmesi beklenen ve futbol adına doyurucu bir müsabakanın olmasının beklendiği maçta her iki takımda orta alan mücadelesini kazanamadı. Birbirlerinin üstünde orta alanda doksan dakika boyunca denge bozulmayınca kanat oyuncuları daha etkili görüntü verdi. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya her iki takım da değişikliklerle başladı. Özellikle orta alan ve kanatlarda yapılan değişiklikler oyuna etki ederken her iki takımın kalecileri de lige hazır bir görüntü verdi. Müsabakanın golleri ise 60.dakikadan sonra oldu. Karşılıklı atılan gollerle müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.