enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4646
EURO
34,7363
ALTIN
2.435,13
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor’da seçmeler için tarih kesinleşiyor

Silivrispor’da seçmeler için tarih kesinleşiyor
12.04.2017
118
A+
A-

Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras yaptığı açıklamasında yeni sezon için özellikle genç oyuncuların sadece bir iki maçta değil yaklaşık bir ay deneme süreci olacağını bildirdi.

Yeni sezonun planlamasına başlayan Silivrispor’da Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras 2017-2018 Futbol Sezonu için hem A takım hem de altyapılar için oyuncu seçmeleri bir ay süreceğini bildirdi. 30 Nisanda bitecek olan TFF 3. Lig müsabakalarının ardından vakit kaybetmeden seçmeler başlayacak. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras yaptığı açıklamasında; “Bu sezon özellikle altyapılarda istediğimiz sonuçları aldık. Sadece U-19 takımı haricinde yarışmacı zihniyetten uzak bir anlayışı hayata geçirdik. U-19 takımının haricinde diğer kategorilerde yarışmacı zihniyetten daha ziyade gelecekteki sportif geleceği için yatırım yaptık.

Seçmeler bir ay sürecek

Özellikle U-14, 15 ve 16 takımlarından üst ligler için kaliteli oyuncular yakından takip edilmekte. Şimdi altyapılar olarak yeni sezonun planlamalarını yapmaktayız. Bununla birlikte A takım ligi bitirdiği tarihten itibaren yeni sezon için seçmelerimiz başlayacaktır. Geçmişte olduğu gibi sadece bir iki güne sığdırılmış seçmeler yapılmayacak. Bir ay boyunca altyapılar ve A takım için oyuncularımız denenecek ve raporları hazırlanıp futbol şubemize sunulacaktır. Seçmeler için kesin tarihi ise önümüzdeki günlerde resmi sitemizden ve internetten yapacağımız açıklamalarla bildirimde bulunacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.