enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5180
EURO
34,7833
ALTIN
2.420,34
BIST
9.750,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tabala, istifa etti.

Tabala, istifa etti.
15.04.2020
167
A+
A-

Silivrispor 2. Başkanı Ömer Tabala sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak 2. Başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Kıymetli Silivrililer, Değerli Silivrispor Sevdalıları;

Bilindiği üzere Haziran 2019 da olağanüstü genel kurul sonrası Silivrispor yönetiminde 2. Başkan olarak görev aldım. Geride bıraktığımız bu bir yıl içerisinde Silivrisporumuza daha yakın hizmet etme fırsatı buldum. Her ne kadar nüfus cüzdanımızda doğum yerim farklı yazıyor olsa da doyduğumuz yerin tüm değerlerine bağlılıkla Silivri’ye hizmet etmek benim için bir onurdu. Ancak gördüğüm bazı geçerli nedenlerden dolayı Silivrispor yönetiminde göreve devam etmemin doğru olmadığını ve ‘yanlış olan bir yönetim’ tarzına dur deme vaktinin geldiğini görüyorum.

Silivrispor, her ne kadar spor alanı olsa da mutlu kent Silivri’nin manevi duygularının birleştiği bir platformdur. Bizler göreve gelirken bu platformu güçlendirmeyi ve bu birlik beraberliği artırmayı kendimize şiar edinmiştik. Gerektiğinde evimizden işimizden feragat ettik. Olması gerektiği gibi kulübümüze her anlamda destek vererek mücadele yolunda omuz verdik.

Böylesine hassas bir süreci gayet şeffaf şekilde yürütme gayretimiz varken, Sayın Başkan’ın 180 yeni üyeyi kendi kontenjanından hem de hiçbir yöneticinin bilgisi olmadan yapması etik değildir. Bizler yola çıkarken hem birbirimize hem de bizlere destek veren tüm hemşehrililerimize söz vererek dürüst olacağız dedik! Bu değerlerden bugüne kadar en azından yönetimdeki arkadaşlarımız bağlı kaldı. Ama Sayın Başkan’ın tutum ve yönetim anlayışı maalesef bu değerlerle pek uyuşmadı. Bizler yönetim olarak Silivrispor’umuza gönül veren dostlarımızı üye yapamayacaksak o makamda neden varız? Kulübümüzün en barışık çalışması gereken kurumlardan biri olan Silivri Belediyesi ile kutuplaşıp kurumun mülki ve idari kararlarını sorgulamak bizleri farklı siyasi platformlara itmeyecek mi? Bu kulüple ilgili önemli kararları ve açıklamaları sosyal medyadan mı duyacağız? Ekip ruhunun tamamen ortadan kalktığını ve birleştirici anlayışın uzaklaştığı Silivrisporumuzdaki 2. Başkanlık ile yönetim kurulu görevlerimden üzülerek istifa ettiğimi kamuoyuna bildirmek istiyorum. Şunu net bir şekilde belirtmek istiyorum. Bu istifam ne Silivri’ye ne de Silivrispora olan sevdamızın finali değildir. Bu ruh bu bedende olduğu sürece yüce Mevla’m bize ömür nasip ettiği müddetçe bu sevda devam edecektir.

Değerli Silivri halkına saygılarımı sunuyorum…

Ömer TABALA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.