enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TEK HEDEF GALİBİYET

TEK HEDEF GALİBİYET
25.08.2015
85
A+
A-
Üçüncü Liğ 1. Grupta ki temsilcimiz Silivrispor kendi evinde oynayacağı Trabzonspor Akçabat karşılaşmasına hazır. Silivrispor yenilenen stat da bu yıl il kez kendi seyircisinin önüne çıkacak.
İlk maçta deplasmanda Adaletspor`a 1-0 yenildikten sonra liğde oynadığı tüm karşılaşmalarda berabere kalan Silivrispor bu kez ilk kez kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde  ilk galibiyetini almak için Trabzon Akçaabatspor önüne çıkacak. Sahasının bakımda olması nedeni ile evinde oynaması gereken iki karşılaşmayı Tepecik Stadı`nda oynayan Silivrispor pazar günü saat 15.00 de ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde üç puan savaşı verecek.
SİLİVRİSPOR`DA ÜÇ EKSİ BİR ARTI
Bergama Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Serkan`ın 5 , RAsim`in de 4 maç , Kaptan Yunus`un da 4 sarı kart cezalısı olamsı nedeni ile sahaya bu üç isimden yoksun çıkacak. Silivrispor da  geçen hafta sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Mustafa`nın ise takımdaki yerini alması bekleniyor.
ATUN` TEK HEDEF GALİBİYET `
Silivrispor Başkanı İhsan Atun Trabzon Akçaabatspor maçını kazanıp liğ de hem üç puanla tanışıp hem de çıkışa geçmek istediklerini belirterek şunları söyledi : Nihayet kendi hasret bitiyor. Kendi seyircimiz önünde kendi evimiz de oynayacağımız ilk karşılaşmada tek hedefimiz galibiyet. Trabzon Akçaabatspor karşılaşmasının kolay olmayacığını biliyoruz, üç oyuncumuz yok. Fakat tüm oyuncularımız her an oynamaya hazırlar. Bu maçı kazanıp üç puanla tanışıp çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Silivrili taraftarlarımızı bu önemli maçımızda Silivrisporumuzu  desteklemelerini için Silivri Stadı`na bekliyoruz.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.