enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5748
EURO
35,0148
ALTIN
2.432,32
BIST
9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Tekirdağspor Direkten Döndü”

“Tekirdağspor Direkten Döndü”
28.12.2016
181
A+
A-

Tekirdağspor’da sancılı kongre süreci sona erdi. 2016 yılında 3 kez kongreye gidilen Tekirdağspor’da Başkan Mustafa Aydoğdu bu kez Aday olmadı. Çarşaf Liste yöntemi ile yapılan seçimde bayrak değişti. Tekirdağspor yönetimin kurulu üyeleri oy birliği ile Volkan Nallar’ı başkanlığa getirdi.

“Destek Çıkılmadı”

Kongrede konuşan Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, Belediyeler, Siyasilerden ve iş adamlarından gerekli desteği alamadıklarını ifade ederek” Artık bu yükü taşıyamaz hale geldik. Devre arasında gelecek yönetme fırsat verebilmek için takımın selameti açısından olağan üstü kongre kararı aldık. Yeni gelen yönetime sonuna kadar destek vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir nöbet değişimidir.”

Tekirdağspor’un olağan üstü Kongresi Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Kongreye SGK Müdür Yardımcısı Mehmet Enes Erol, Trakya Basın Mensupları Birliği Başkanı Naci Akyazı, TÜFAD Başkanı Abdullah Eroğlu, Süleymaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Deniz Taner ile Tekirdağspor taraftarları katıldı.

Kongrede konuşan Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu, bu yıl içinde üç kez olağan üstü kongre yaptıklarını söyledi.

Tekirdağspor yönetim kurulu üyelerinin artık Tekirdağspor yükünün taşıyamadıklarını ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti; “ Bu yıl 3 olağan üstü kongre yaptık. Bugüne kadar getirdik. Artık bu yükü taşıyamaz hale geldik. Devre arasında gelecek yönetme fırsat verebilmek için takımın selameti açısından olağan üstü kongre kararı aldık. Kaynak bulmak için valimizi, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Süleymanpaşa Belediye Başkanımıza, Ticaret Odasına ve iş adamlarımıza bu dönemli sıkıntıları yaşamayalım, destek verin dedik. Maalesef geçen senede olduğu gibi bu senede vaad edilen yardımlar gelmedi. Her şeye rağmen Tekirdağ’ı temsil eden Tekirdağspor’umuzu ortada bırakmamak için transferlere başladık. Geliri olmayan tesisi elinden alınmış bir takım aldığı puanlarla 5. sıraya geldi. Biz bu takıma destek çıkın diye feryat ettik. Süper ligde oynayan ilçe ve il takımları var. Bize desek olun dedik ama bu takıma destek olunamadı. Sorunun çözülmesi için Valimiz Mehmet Ceylan’a gittik ve bu işi sürdüremeyeceğimizi söyledik. Valimiz bize yemek yağmamız gerektiğini söyledi. maalesef yaptığımız yemek fiyasko ile neticelendi. Bu yemekte tüm takımın ve enerjisi bitti. Vaad edilenler yerine gelmediği zaman psikolojik olarak herkes çöküyor. Geçen senede biz senaryoyu yaşadık. Biz yönetime bırakın ne yaparsa yapsın felsefesi ile bugünlere geldik. Artık gücümüz kalmadığı için olağan üstü kongre kararı aldık. Belediyelerimiz bize sahip çıkmadı. 2,5 Milyon TL’nin altında ilk devrede para harcayan başka takım yok. Bizim ise 950’bin TL harcadık”

“Tesisimiz elimizden alındı”

Tekirdağspor’un eski tesisinin eski belediye tarafından ellerinden alındığını da belirten Aydoğdu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz gurubumuzda var olan takımları görüyoruz. Bütün belediyeler takımın alt yapısı ve üst yapısını üstlenmiştir. Yeni gelen yönetime sonuna kadar destek vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir nöbet değişimidir. Ben 10 yıldır başkanlık yapıyorum. Bu takıma en sıkıntılı zamanlarda bu takıma sahip çıktık. 1998 yılında bir tesis yaptık. Bu tesisi biz Tekirdağ halkı ile yaptık. Bu tesis daha sonra Belediyeye devredildi. Şimdi Takımımızın kaldığı yere bir bakın, Türkiye’nin en kötü tesisinde kalıyor. Neden tesis yapılmıyor. Tekirdağ’da neden bu zamana kadar antrenman sahası yapılmadı. Çorlu’da 11 adet saha var. Kimseyi kırmak istiyorum. Bugüne kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyorum”

Yapılan kongrede Tekirdağspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Volkan Nallar, Emin Benan Utku, Şerif Dırak, Ersan Özcan, Cenk Erensoy, Cüneyt Pullukçu, Sami Nişancı, Ercan Kısa, Rüştü Özgün, İsmet Teberoğlu, Vecdi Yanlızoğlu, Cavit Kıldıran, İbrahim Cenk Serim, Tuncay Çebi ve Sadık Baş

Kongrenin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri bir toplantı gerçekleşti. Yapılan toplantıda Volkan Nallar, oy birliği ile Tekirdağspor’un yeni başkanı oldu.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.