enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tekirdağspor Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleşti

27.12.2016
116
A+
A-

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 26 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Kulübümüzün Olağan üstü kongresi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Olağan üstü Genel Kurul’ da Tek liste oylama sunularak Yönetim Kurulu’na aşağıdaki liste oy çokluğu ile seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda başlayan Olağanüstü Genel Kuruluna; Siyasi parti ve Sivil toplum kuruluş temsilcileriyle beraber Tekirdağspor taraftarı katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan Genel Kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle devam etti. ve ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Spora hizmet edip ebediyete intikal eden kişilerin anısına bir dakikalık Saygı Duruşu yapıldı.

Gündem maddeleri gereğince ilerleyen genel kurul toplantısında 8-9 ve 10. madde gereğince Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, Denetleme Kurulu Üyeleri seçimi ve A.S.K.F. Temsilcilerinin seçimlerinde 1 adet Aday listesi sunulmuş olup, Liste Oylamaya sunularak kabul edilmiştir.

Kabul edilen Tekirdağ Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve A.S.K.F Temsilcileri aşağıda yer almaktadır.

trakyasporgazetesi

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.