enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5403
EURO
34,9400
ALTIN
2.421,20
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi
28.03.2017
117
A+
A-

 
Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta düşme potasından uzaklaşmaya çalışan sarı siyahlı ekibimiz Tekirdağspor, 32. hafta karşılaşmasında Cizrespor ile karşılaşmak üzere Şırnak’ın Cizre ilçesine giderken maç öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağsporlu yöneticiler ve futbolculara sürpriz yaparak yüzleri güldürdü.

 

TEKİRDAĞSPOR BAŞKANI VOLKAN NALLAR: “BU GÜNÜ HAYATIM BOYUNCA UNUTMAM”

Maç öncesi Cizre’ye giderek Tekirdağspor Kulübü Başkanı Volkan Nallar’ı arayıp sürprizini ilk ona açıklayan Eşkinat’a Nallar’ın tepkisi “Maça az bir süre kala Ekrem başkanım bir sürpriz yapıp bize desteğe geldi. Bu günü hayatım boyunca unutmam.” oldu.

FUTBOLCULARDA DOPİNG ETKİSİ YARATTI

Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar ile gerçekleşen buluşmanın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, maç öncesi soyunma odasında futbolcularla da bir araya gelirken Eşkinat’ın Tekirdağspor için Cizre’ye kadar gelmesi futbolcularda doping etkisi yarattı.

TEKİRDAĞSPOR ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN KAZANDI

Zorlu mücadeleye Başkan Eşkinat’ın desteği ile çıkan sarı siyahlı ekibimiz Tekirdağspor, maçı 0-0 tamamlayarak altın değerinde 1 puan kazandı.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI EKREM EŞKİNAT: “VOLKAN BAŞKAN SANA GÜVENİYORUM”

Maç sonu sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat; “Görevimiz tamam. Altın değerinde 1 puanla dönüyoruz. Cizre Kaymakamımıza teşekkürler… Volkan Başkan sana güveniyorum.” ifadelerini kullanırken yaptığı sürprizin sebebini de şu sözlerle açıkladı:

“SİZ GÜLÜMSEYİNCE TEKİRDAĞ MUTLU OLUR”

“Sürpriz yapıp Cizre deplasmanınıza gelmekteki amacım size olan inancımı ve güvenimi göstermekti… Ayağınıza sağlık çocuklar! Siz gülümseyince Tekirdağ mutlu olur… Tekirdağspor başaracak!”

TEKİRDAĞSPOR BAŞKANI VOLKAN NALLAR: “EKREM BAŞKANIM BİZE GÜÇ VERDİ”

Başkan Eşkinat’ın ardından bir açıklamada Tekirdağspor Kulübü Başkanı Volkan Nallar’dan gelirken; “Ekrem başkanım bize güç verdi, moral verdi, pirimimizi de verdi. Bu akşam Batman’da kalıyoruz. yarın döneceğiz. Herkese iyi akşamlar” diye konuştu.

1 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’DE ERZİN BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK

Öte yandan Tekirdağspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Cizre deplasmanından aldığı 1 puanla puanını 34’e çıkarttı. Ligde 13. Sırada yer alan sarı siyahlı ekibimiz 1 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda Erzin Belediyespor’u konuk edecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.