enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecik Oynadı, İstanbul Kazandı: 0-3

Tepecik Oynadı, İstanbul Kazandı: 0-3
06.03.2017
118
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbulspor’la, ligde kalma mücadelesi veren B.Çekmece Tepecikspor kozlarını Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda paylaştı. İki takım açısından da büyük önem taşıyan maçta gülen taraf 3-0’lık sonuçla lider İstanbulspor oldu.

Hafta içinde Enver Şen’le yolları ayırarak Alaattin Çiçek’le yoluna devam eden B.Çekmece Tepecikspor tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı ilk maçta haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. İki takım taraftarlarının da büyük bir ilgi gösterdiği maça iki takım da dengeli bir oyun anlayışıyla başladı. İlk dakikalardan itibaren tipik bir ortasaha mücadelesi izledik.

4Hem B.Çekmece Tepecik hem de İstanbulspor topun arkasına geçerek birbirine benzer bir oyun planı içinde maça başladı. Alan savunmasıyla mücadele eden takımların bu görüntüleri nedeniyle oyunun merkezde sıkıştığına tanıklık ettik.

Gol pozisyonunun kısır olduğu maçta ilk yarının tek golü konuk İstanbulspor’dan geldi. Sarı Siyahlılar 42. dakikada İbrahim Yılmaz’ın attığı tek golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İki takımın aynı oyun anlayışı ikinci yarıda da devam etti.

B.Çekmece Tepecikspor 1-0 yenik durumda olduğu için daha çok risk alarak rakip sahaya yerleşmeye çalıştı. Klasik oyun düzeninin dışına çıkarak gol için risk alan Yeşil Beyazlılar 51. dakikada Onur Kolay’la golü yine kalesinde görünce skor İstanbulspor lehine 2-0 oldu.Rakibi önünde ikinci yarıda daha çok topa sahip olan ancak yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen B.Çekmece Tepecikspor 80. dakikada İbrahim Halil Çolak’ın golüne engel olamayınca maçın skoru ortaya çıktı. Bu sonuçla İstanbulspor puanını 51’e yükselterek en yakın rakibi BB Erzurumspor önünde 5 puan farkla liderliğini sürdürmüş oldu. 23 puanda kalan B.Çekmece Tepecikspor ise düşme korkusunu ensesinde daha sert bir şekilde hissetmeye başladı.

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Önder Yılmaz, Osman Karakaş

Büyükçekmece Tepecikspor: Burak Cengiz, Hasan, Caner, Recep, Cemal, Lorenzo Patrick Osman Üçüncü (Dk. 57 Gökhan Aydaş), Ömer, Gökhan Çakır, Anıl, Semih Mustafa (Dk. 87 Deniz), Halil (Dk. 66 Burak Sarı)

İstanbulspor: Umut, Oğuzhan, Yalçın, Onur Kolay (Dk. 76 Kubilay), Onur Ergün, Muhammed, Muhsin, Fatih, Yunus Emre, Zafer (Dk. 62 İbrahim Halil Çolak), İbrahim Yılmaz (Dk. 81 Şaban Yılmaz)

Goller: Dk. 42 İbrahim Yılmaz, Dk. 51 Onur Kolay, Dk. 80 İbrahim Halil Çolak

Sarı kartlar: Dk. 83 Caner ve Recep (Büyükçekmece Tepecikspor), Dk. 83 Onur Ergün ve Muhammed (İstanbulspor)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.