enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4455
EURO
34,7397
ALTIN
2.437,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecik ve Tekirdağ dostça bitirdi 2-2

Tepecik ve Tekirdağ dostça bitirdi 2-2
05.02.2021
126
A+
A-

TFF 3.Lig 2.Grupta zirve hesapları yapan Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik, evinde Tekirdağspor’la 2-2 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti.

Rakibi önünde 90+4. dakikada Ömer Karancı ile bir penaltı atışından yararlanamayan temsilcimiz güle oynaya kazanabileceği bir maçta buna teknik heyetin yanlış oyuncu değişiklikleri de eklenince beraberliğe razı oldu. Tekirdağ da 90 dakika savunma yaptığı maçta rakip kaleye neredeyse iki kez gelip iki gol bularak maçın bitiş düdüğüyle neredeyse bayram yaptı. Maç sonu Tekirdağ soyunma odasında büyük bir coşku yaşanırken son saniye penaltısını kaçıran Ömer Karancı da adeta yıkıldı. Genç oyuncuyu önce takım arkadaşları ardından da teknik direktör Enver Şen teselli etti. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışıyla başladı. İlerleyen dakikalarda maç karşılıklı ataklara döndü. İlk gol konuk ekipten geldi. Sarı siyahlılar 25. dakikada Hüseyin Cankut Atasoy’un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan temsilcimiz bu gole 42. dakikada İlhan Aslanoğlu’nun golüyle yanıt verince skor 1-1’e geldi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Mono Elektrik B.Çekmece Tepecikspor 57. dakikada İlhan Aslanoğlu’yla bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren yeşil beyazlılar defansif önlemleri de arttırarak üçüncü golü bulmaya çalıştı. Konuk Tekirdağ bu bölümde üçüncü bölgeye geçmekte ve organize olmakta zorlanırken ev sahibi ekibin teknik direktörü Enver Şen 80. dakikada iki golü adan İlhan Aslanoğlu’nu, 81. dakikada da diğer forveti Erçağ Evirgen’i oyundan alarak yerlerine Oktay Eramil ve Rıza Altıntaş’la devam etti. Oyunun son bölümünde tehlikeli iki tehdit ortadan kalkınca konuk ekip daha rahat rakip sahada organize olmaya, savunmadan rahat çıkmaya başladı. Son bölümde skoru korumak için geriye çekilen ev sahibi ekip de 86. dakikada köşe atışından gelen golde Hakkı Türker’e engel olamayınca maçın skoru ortaya çıktı.

PENALTI KAÇTI

Maçın sonuna eklenen 5 dakikalık uzatma bölümünde Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik ayağına kadar gelen öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. Maçın 90+4. dakikasında kazanılan penaltı atışını Ömer Karancı kaleciye nişanlarken, 90+5. dakikada da altı pas içinde Yunus Emre Yaşar’ın şutunda kaleciyi geçen topu son anda savunma oyuncusu çizgiden çıkarınca iki takım da 2-2’lik sonuçla puanları paylaşmak zorunda kaldı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI