enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecikspor, kaleleri karıştırdı: 1-4

Tepecikspor, kaleleri karıştırdı: 1-4
02.12.2019
104
A+
A-

TFF 3. Lig 2. Grupta sonucu hafta başından beri merak edilen maçta Büyükçekmece Tepecikspor, sahasında Ofspor’a 4-1 kaybederek büyük bir şoka uğradı. Atılan 5 golün 4’ünde imzası olan Büyükçekmece Tepeciksporlu oyuncular, bir anlamda kaleleri şaşırdı ve adeta rakibe çalıştı.

Tarihinin en acı yenilgisine imzalarını atan yeşil-beyazlı oyuncular, tarihe geçecek maçın ilk 45 dakikasında atılan üç gole de imzalarını atmasını bildiler. Türk Futbol tarihinde bir maçta kendi kalesine üç gol birden atan takım olma unvanını erişen Büyükçekmece Tepecikspor’da bu gollerin kahramanları olarak ta Alper Sürücü, Kaleci Ramazan Evren Üstündağ ve Ömer Karancı yeşil-beyazlı kulüpte tarihe geçen isimler oldu. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın büyük bir bölümünde atak görünen Büyükçekmece Tepecikspor, kendi kalesine gol atma yarışı içerisine girdiler. 1. dakikada Alper Sürücü yükseklik kazanan topa kafa ile müdahale etti ve top ters bir vuruşla kendi ağlarına gitti. 1-0. Bu golün şokunu üzerinden atmaya çalışan yeşil-beyazlılar, Ofspor’un kullandığı köse atışında ön direkte beş Tepecikspor’lu oyuncu olmasına rağmen topa müdahale edemeyince top Kaleci Ramazan Evren Üstündağ’ın üzerine geldi ve Evren topu dışarı atmak yerine kendi kalesine gönderdi. 2-0. İlginç enstantanelerin yaşandığı Tepecik Şenol Güneş Stadında dakikalar 24’ü gösterirken bu kez Ömer Kazancı, kale önündeki topa sert bir şekilde müdahale edip dışarı atmak yerine üçüncü kez kendi filelerine gönderdi. 3-0. İlk yarı Ofspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya farkı azaltmak için çıkan Büyükçekmece Tepecikspor, 62. dakikada Aykut Sevim’in attığı golle farkı ikiye indirdi ve umutlarını arttırdı. 3-1. Bir türkü ikinci golü bulamayan yeşil-beyazlılar, sol taraftan elini kolunu sallaya sallaya gelen ve Enes’i ekarte edip topu kaleci Ramazan’ın sağından ağlara gönderen isim Hakan Yılmaz oldu. 4-1. Geriye kalan bölümlerde başka gol olmayınca bu enteresan karşılaşmayı kazanan konuk Ofspor takımı oldu. Uzatma bölümlerinde Ofsporlu Adnan Güven, bir dakika içerisinde hem sarı hem de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Müsabaka sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Büyükçekmece Tepecikspor taraftarları, Yöneticileri ve Teknik kadro skora inanmakta oldukça zorluk çekti.

Kaynak : Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.