enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6286
EURO
34,7879
ALTIN
2.511,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecikspor’da Silivrispor startı verildi

Tepecikspor’da Silivrispor startı verildi
20.09.2018
87
A+
A-

Ligde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Karaköprü Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek alan Büyükçekmece Tepecikspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı idmanla başladı. Karaköprü Belediyespor maçının morali ile Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, bölge derbisinden en iyi neticeyi alarak ayrılmayı amaçlıyor.

İlk iki maçında istenilen oyununu ortaya koyamayan ve Tirespor karşısında 2-1 ve Nevşehir Belediyespor karşısında sahadan 4-2’lik yenilgilerle ayrılan Büyükçekmece Tepecikspor, Karaköprü Belediyespor maçında özellikle ikinci yarının son bölümlerindeki etkili oyunu ile bu kez üç puanı hanesine yazdırmasını bildi. Lige ısınmaya başladıklarını söyleyen Teknik Direktör İlker Erdem, ilk iki maçtaki oyunlarının üzerine koyarak kazanmayı çok isteyen bir takım görünümü çizdiklerini söyledi. Kamp ile lig arasında büyük bir değişime uğradıklarını itiraf eden İlker Erdem, kamptaki takımdan lig maçlarında eser göremediklerini, Karaköprü Belediyespor maçının son bölümlerinde kamptaki takımın dönüş hazırlığı içerisinde olduğunu gözlemlediklerini söyledi. Silivrispor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını söyleyen İlker Erdem, puan hanelerini güçlendirmek için mücadele edeceklerini söyledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.