enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2580
EURO
35,0242
ALTIN
2.447,03
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TFF 2 ve 3. Lig fikstürü çekildi

TFF 2 ve 3. Lig fikstürü çekildi
18.07.2018
115
A+
A-

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

TFF 2 ve 3. Lig’de 2018 – 2019 Sezonu fikstür çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı.

Ali Düşmez:  “Alt liglerimizi çok önemsiyoruz”

Kura çekiminde bir konuşma yapan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerine Federasyonun desteğinin artarak devam edeceğini belirterek şöyle konuştu: “Türkiye Futbol Federasyonu olarak alt liglerimizi çok önemsiyoruz. Hem bizim hem de devletimizin nezdinde 2. ve 3. Liglerimizin hiç bu kadar çok konuşulduğu dönem olmadı.  Sizler için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Dostluğun kazandığı güzel bir sezon diliyorum.”

2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken iki grupta da 18 takım mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar Spor Toto 1. Lig’e yükselirken; 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar üst lige yükselecek diğer takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. Her iki grupta 16, 17 ve 18. sıralarda yer alan toplam 6 takım TFF 3. Lig’e düşecek.

Üç grupta karşılaşmaların yapılacağı TFF 3. Lig’de ise bu sezon 1. Grup 17, 2 ve 3. Grup 18’er takımdan oluşuyor. Statüye göre TFF 3. Lig’de lig müsabakaları sonunda 18 takımlı 2 grupta puan cetvelinin son 3 sırasında yer alan 3’er takım, 17 takımlı 1. Grup’ta ise son ikide yer alan 2 takım olmak üzere toplam 8 takım bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig’e yükselirken; yine gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, üst lige yükselecek son 3 takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

3. lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor’un fikstür kura çekimini Kulüp İdari Menajeri Özgür Ergün çekti. Gerçekleşen kura çekiminin ardından Silivrispor ligin 1. Haftasında Trabzon deplasmanında Hekimoğlu Trabzon takımı ile oynayacak. Ligde ikinci hafta evinde olacak olan Silivrispor, Batman Petrolspor takımını ağırlayacak. 3. Hafta Silivrispor yine Trabzon’da olacak ve Yomraspor’un konuğu olacak. Ligde 4. Haftada Silivrispor, Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. 5. Hafta Erzin Belediyespor ile Hatay’a konuk gidecek Silivrispor. 6. Hafta da ise Silivrispor evinde Körfezspor ile oynayacak. 7. Haftada ise Nazillispor deplasmanında puanlar arayacak. 8. Hafta da Silivrispor evinde Artvin Hopaspor ile oynayacak. 9. Haftada Silivrispor Adana deplasmanına çıkacak ve Kozan Belediyespor ile oynayacak. 10. Haftada Silivrispor evinde Tire 1922 takımı ile oynayacak. 11. Haftada Silivrispor, Nevşehirspor ile karşılaşacak. 12. Haftada Silivri takımı evinde Karbel Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. 13. Haftada Silivrispor haftayı BAY geçerek dinlenecek. 14. Haftada Silivrispor Gebzespor deplasmanına çıkacak. 15. Haftada Silivri takımı evinde komşusu Velimeşe Ergene Belediyespor ile karşılaşacak. 16. Haftada Silivrispor, Tokat deplasmanında Erbaaspor ile oynayacak. 17. Haftada Silivrispor evinde bir başka İstanbul takımı olan Şile Yıldızspor ile oynayacak.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.