enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tonta; “Alibeyspor’un kızlarda geleceği emin ellerde”

23.03.2017
122
A+
A-

Silivri’nin ilk bayan futbol takımına sahip olan Alibeyspor geçtiğimiz günlerde yaptığı seçmelerin ardından kadroya seçilen sporcuların aileleri ile Kulüp Başkanı Ali Tonta bir toplantı yaparak yeni sezon planlamalarını anlattı.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Alibeyspor Bayan Futbol takımının geleceğini sağlama almak için kolları sıvayan Alibeyspor teknik ekibi bizzat Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın talimatıyla seçmelerini gerçekleştirdi. Silivri’deki tüm okullarda taramalar yapan Alibeyspor teknik sorumluları Tijen Yavaş ve İlhan Tekin yeni sezonda kadrolarında görmek istedikleri sporcuları belirlediler. Kulüp Başkanı Ali Tonta’nınkesin talimatıyla yeni sezonda A takımın haricinde altyapılarda da Bayan Futbol olarak liglere katılım sağlanacak. Önümüzdeki sezon planlamasını da bitiren Alibeyspor’da Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamasında; “Yeni sezonda özellikle de futbolda bayanlara daha çok ağırlık vereceğiz. Yıllardır Alibeyspor bünyesinde yetişen erkek oyuncularla Silivri’nin futbol endüstrisine büyük katkı sunmaktayız. Bugün liglerde oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğu Alibeyspor patentlidir. Aynı başarıyı Bayan Futbolunda da göstermek niyetindeyiz.

İLÇEMİZİ DAHA GÜÇLÜ TEMSİL EDECEĞİZ

Silivri İlçe Spor Müdürümüz Emrah Babuşçu’nun da yardımlarıyla bayan futbol kadromuzu daha güçlendirme adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Ayrıca bizlere yardımlarını esirgemeyen ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de teşekkür ederim. Bunun için tüm okullarımızda büyük bir tarama başlattık ve bu taramanın ardından da teknik ekibimizin seçtiği isimlerle bir araya gelerek kadromuzu güçlendirdik. Güçlenin kadromuzla yeni sezonda ilçemizi daha güçlü temsil edebileceğiz.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yine geçtiğimiz günlerde yaptığımız taramaların ardından kadromuza dahil etmeyi planladığımız sporcuların aileleri ile kulüp merkez binamızda bir araya geldik. Özellikle sporcuların tüm ailelerini çağırdık ki nasıl büyük bir aile olduğumuzu görmelerini özellikle istedim. Her aile ile tek tek görüştük. Bu görüşmelerin neticesinde yaklaşık 55 sporcunun lisanslarını yapmak için evraklarını almış bulunuyoruz. Yeni sezonun planlamasını da bu doğrultuda yapacağız. Yaz ayında çalışmalara başlayıp yeni sezona güçlü bir şekilde girip hedefimizi TFF 2. Lig olarak belirleyeceğiz. Bize güvenen tüm ailelerimizi teşekkür ederiz” dedi. – trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.