enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tonta: Kendimizi başarılı görüyorum

Tonta: Kendimizi başarılı görüyorum
11.03.2017
116
A+
A-

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’dan flaş açıklamalar. Tonta, geçtiğimiz sezon gençlerle iyi noktalara kadar geldiklerini, Süper Amatör Kümeye çıkamasalar da hem teknik heyete hem de futbolculara teşekkür ettiğini söyledi.

Tonta “Biz Alibeyspor olarak başarılıyız. Gençlere şans tanıdık. Bazı maçları çok ucuz kaybettik. Bununneticesinde de ikinci olarak Play Off’a kaldık. Grubumuzda şampiyon olan Başakşehir İkitelli’yi ilk maçta 3-0 yendik, burada da berabere kaldık. Kendimizi de başarılı görüyorum. Yönetim olarak başta hocamızı ve sporcularımızı kutluyorum. Play Off’ta da kazanabilirdik. 2-1 mağlup olduk. İkinci yarıda baskılı bir oyun oynadık ama golü bulamadık. Süper Amatör Kümeye çıkan K.Çekmece İdman Yurduspor’u tebrik ediyorum. İnşallah Süper Amatör Kümede de başarılı olurlar. Arkadaşlar da çok istekliydiler ve başardılar. Biz de Alibey olarak önümüzdeki yıl yeniden oturup karar vereceğiz. Önümüzdeki yıl daha çok gençlere şans vererek yapacağımız takviyelerle daha iyi bir kadro ile 1.Amatör Kümede başarılı olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“O İŞLER EN SON İŞLER”

Tonta, yeni sezonda İlhan Tekin’le devam edip etmeyecekleri sorusuna cevap vermek için de henüz erken olduğunu söyledi. Tonta “O işler en son işer. Sezon başlasın o zaman bakılacak işler.” dedi.

FUTBOLDA BAYAN AÇILIMI

Tonta, 3.Ligde mücadele eden bayan futbol takımlarına yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Tonta, altyapıya oyuncu kazandırmak amacıyla okullara ineceklerini kaydederek “Tijen Hocamız yönetiminde bayan futbol takımımızın altyapısını güçlendirmek amacıyla okullara ineceğiz. Okullar arası bayan futsal müsabakalarını da yakından takip ederek altyapılarımıza yeni oyuncular kazandırmak istiyoruz. Önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladık.” diye konuştu.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.