enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tonta: ”Tüm Kulüplere Teşekkür Ediyorum”

Tonta: ”Tüm Kulüplere Teşekkür Ediyorum”
27.01.2017
93
A+
A-

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Fair Play içinde bir sezon geçirdiklerini, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Denizköşkler ve Başakşehir İkitelli’ye de oynayacakları maçta başarılar dilediğini söyledi.

onta “Alibeyspor kulübü olarak yaz günü başlayan idmanlar neticesinde start verdiğimiz sezonu bu karlı soğuk havada oynayacağımız maçla sonlandıracağız. Bunun yanısıra rakiplerimizin aralarında oynayacakları maçta beraberlikleri halinde biz de kazanırsak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Ama bu yıl grubumuzda centilmence müsabakalar oldu. Hiç kimse ile dargınlık, küskünlük olmadan son haftayı da tamamlayacağız. Ben buradan tüm spor kulüplerine teşekkür ediyorum. Tabi ki başta futbolcu kardeşlerimiz olmak üzere İlhan Tekin hocamız, genel kaptan Eyüp Kocaoğlu ve diğer yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyoruz. Ayrıca rakiplerimiz olan Denizköşkler ve Başakşehir İkitelli’ye de aralarında oynayacakları maçta başarılar diliyorum. Uzun bir maraton sonunda bazı takımlar düşecek, bazı takımlar da şampiyon olacaktır. Bunlar da futbolun güzellikleri.” dedi.

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği’nin çalışmalarından da bahseden Tonta “Kulüpler Birliği olarak bazı projelerimiz olacak. Bu sene hazırlıksız, ani bir şekilde yönetim oluşturdtuk ve işimize koyulduk. Ama önümüzdeki sezon bu yönetimin ağırlığını daha fazla hissettireceğiz. Özellikle okullara gidip branş branş sporcuları kategorilere ayırarak sadece futbolu değil karate, voleybol, basketbol gibi diğer spor branşlarını da özendireceğiz. Futbol dışındaki alanlarda da gençlerimize spor yaptırarak, onları kulüp çatıları altında yarıştırmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.