enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

URAL’DAN, ALİPAŞASPOR’A YEŞİL IŞIK

URAL’DAN, ALİPAŞASPOR’A YEŞİL IŞIK
25.01.2021
135
A+
A-

Alipaşaspor’da Yadigar Ural heyecanı. Eski kulüp başkanlarından Yadigar Ural’ın hem mevcut kulüp başkanı Tuna Özer hem de muhtar İlhan Şahin’le bir görüşme yaparak niyetini belli ettiği öğrenildi.

Ural’ın hem Özer hem de Şahin’le yaptığı ikili zirvede adaylık için ilk adımını attığı, Ural’ın önümüzdeki günlerde Muhtar Şahin ve azalarıyla bir görüşme daha yaparak son kararını vereceği belirtildi. Ural’ın bu görüşmeler sırasında hem kulübün son durumunu öğreneceği, adımını da ona göre atmak istediği elimize ulaşan bilgiler arasında. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Ural’ın yönetim listesini de büyük ölçüde belirlediği, yönetiminin de şimdiden hazır olduğu, Ural’ın listesinde Sertaç Dağlı ve İsa Yıldız gibi isimlerin yer almasının büyük ölçüde kesinlik kazandığı bildirildi.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI