enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

UZUN; “KULÜBÜ SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ”

UZUN; “KULÜBÜ SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ”
16.07.2018
100
A+
A-

Çantaköyspor’da yaklaşan genel kurul öncesi kulüp başkanı Devrim Uzun Haber Ekspres Spor Servisi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzun, mevcut yönetimi koruyarak yönetim kurulu üye sayısını arttıracaklarını söyledi.

Uzun “Yönetimde fire vermeyi düşünmüyoruz. Yönetim kurulu sayısını arttırıp daha güçlü ve görev  ağılımını  daha sağlıklı şekilde yapmayı düşünüyoruz. Hem yönetim için hem de sponsorluk için görüştüklerimiz var. İyi bir noktaya geldik. Bir yandan futbolcularla da görüşüyoruz. 25 Temmuz gibi antrenmanlara da başlayacağız.  Start veriyoruz.” Diye konuştu.

Daha önce yaptığı açıklamaların arkasında duran Uzun, daha iyi bir yönetim gelmesi halinde aday olmayacaklarını söyledi. Uzun “Daha iyi bir alternatif gelirse görevi bırakırız. Ancak gelmezse de kulübü sahipsiz bırakmayız. Şu an adayız ama biri çıkıp ‘Biz daha iyi yaparız’ derse de bırakırız.” Şeklinde konuştu.

Çantaköyspor 2.Başkanı Bülent Yüksel de bir açıklamada bulunarak her zaman kulüp başkanı Devrim Uzun’la birlikte olduklarını söyledi. Yüksel’i yeni yönetimde de yalnız bırakmayacaklarını, en büyük destekçisi olacaklarını ifade eden Yüksel “Başkanın yanındayız. Birlikte göreve devam edeceğiz.” İfadesini kullandı.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.