enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİR’DE ÜÇ TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BİR ARADA

BAŞAKŞEHİR’DE ÜÇ TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BİR ARADA
18.11.2022
70
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, teknoloji ve inovasyon alanındaki eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Başakşehir Living Lab’de verilen “Teknofest Projelerine Hazırlık”, “Tübitak Projelerine Hazırlık” ve “Nasıl Pilot Olurum?” eğitimlerinde gençlere önemli tüyolar verildi.

Teknoloji ve inovasyon şehri Başakşehir’de gençlerin geleceğine yönelik eğitimler devam ediyor. Türkiye’nin ilk inovasyon ve teknoloji merkezi Başakşehir Living Lab’de; “Teknofest Projelerine Hazırlık”, “Tübitak Projelerine Hazırlık” ve “Nasıl Pilot Olurum?” eğitimleri verildi.

TÜBİTAK, Teknofest ve Drone eğitimleri bir arada

Üç gün süren eğitimlerin ilk etabında Teknofest ve TÜBİTAK projelerine hazırlık eğitimleri yapıldı. Eğitim bilimleri uzmanı ve Teknofest jürisi Dinçer Kayalı, katılımcılara Teknofest ve TÜBİTAK yarışmalarına dair hazırlık, başvuru, tasarım odaklı düşünme ve proje fikri geliştirme konularında kapsamlı bilgiler verildi. Eğitimlerin son gününde ise pilotluk eğitimleri, iş imkânları, hususi pilotluk lisansları ve havayolu nakliye pilotu lisansı konuları ele alındı.

Geleceğin meslekleri için tüyolar verdi

Tasarım odaklı eğitimler verdiğini aktaran Dinçer, “Ülkemize katma değer sağlayacak ve geleceğin farkındalığını oluşturacak nesiller yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Derslerimizde tasarım odaklı düşünme fikrinin belirlenmesi, Teknofest gibi TÜBİTAK gibi çalışmaların özlerine inerek ne tarz projeler üretip, nasıl bir katma değer oluşturacağımızın zihinsel tasarımlarını anlattık.” değerlendirmesinde bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.