enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3716
EURO
34,7107
ALTIN
2.391,03
BIST
10.169,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AÇILIŞLARIN İLÇESİ ÇATALCA

AÇILIŞLARIN İLÇESİ ÇATALCA
20.03.2023
55
A+
A-

Görevinin ilk dört yılında Çatalca’ya kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, bu yılda her yıl olduğu gibi temel atma törenleri ve açılışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Mesut Üner bu sefer yakın dönemde ilçe halkının hizmetine sunduğu ‘’Millet Bahçesi’’ mega projesinin kafeteryasının açılışını gerçekleştirdi.

‘’Millet Bahçesi’’ kafeteryasının açılışı son derece sade bir açılış programıyla gerçekleşti. Türkiye’nin yaşadığı dünya tarihinin en büyük felaketinden depremden dolayı, Başkan Mesut Üner’in talimatıyla açılışın son derece sade yapılması için özellikle dikkat edildi. Sessiz bir açılış gerçekleşmesine rağmen ilçe halkı, ilçe protokolü ve özellikle gençlerle çocuklar açılışa oldukça yoğun ilgi gösterdi. Açılış sırasında Başkan Mesut Üner, açılış programına gelenlerle adeta tek tek ilgilenerek yine gönüllerde taht kurdu. Başkan Mesut Üner açılışa gelenlerle tek tek ilgilenmesinin yanı sıra, Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi personeliyle de görüşerek günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Kafeteryanın da açılmasıyla birlikte A’dan Z’ye üst düzey konforuyla ‘’Milet Bahçesi’’ ilçe halkının gönül rahatlığıyla dört mevsim vakit geçireceği muhteşem bir mekan oldu. Başkan Mesut Üner’e açılış sırasında bir vatandaş ‘’Başkanım burasının Nişantaşı’ndan hiçbir farkı yok.’’ dediğinde, Başkan Mesut Üner’in ‘’Farkı var, farkımız aynı konfor olmasına rağmen çok daha düşük fiyat olacak.’’ demesi halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılık buldu.

Millet Bahçesi kafeteryasının son derece mütevazı bir açılış programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yakın dönemde sizlerin hizmetine sunduğumuz Millet Bahçesi sosyal tesislerimizdeki kafeteryamızın açılışını siz değerli halkımızla gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalca’mıza hizmet yolunda bu yılda temel atma törenleri ve açılışlarımıza durmaksızın devam edeceğiz. En keyifli ve eğlenceli anlarınıza şahitlik edecek Millet Bahçesi Kafeteryamız siz değerli halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.