enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “ALIN TERİNİ EMEĞİYLE BİRLEŞTİREN ESNAFIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ALIN TERİNİ EMEĞİYLE BİRLEŞTİREN ESNAFIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”
05.08.2022
75
A+
A-

Atatürk Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnaflarla ekmek teknelerinde bir araya gelen Başkan Mesut Üner alın terini emeğiyle birleştiren değerli esnaf ve sanatkârlarımızın daima yanındayız dedi.

Sahada, yapılan çalışmaların, devam eden vizyon projelerin başında ve vatandaşların mutlu anlarında, acı günlerinde yanlarında olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, halkla daima iç içe bir belediye başkanı anlayışıyla görevini sürdürüyor.

Kimi gün bir köy kahvesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Mesut Üner, kimi gün de yoğun programı arasındayken veya ekiplerin çalışmalarını incelerken de bir çay içimi de olsa esnaflarla bir araya gelmeyi asla ihmal etmiyor.

Atatürk Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Mesut Üner, 3 gün süren ziyaretlerde her esnafla tek tek sohbet etti, hem çalışmaları hakkında bilgiler alıp hayırlı ve bol kazançlar diledi hem de ilçede hayata geçirilen ve yapımına başlanacak olan projeleri esnaflarla beraber değerlendirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Uğur, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği sanayi esnafı ziyaretinde Belediye Başkanı Mesut Üner, esnaflara Atatürk ve İstiklal Marşımızın yer aldığı tablo hediye etti.

Çocuklarımız hem meslek öğreniyor hem diploma sahibi oluyor

Sanayi ziyaretinde ustasından çırağına, kalfasından sanayiye işleri olduğu için gelen vatandaşlara kadar herkesle görüşen Başkan Mesut Üner, Meslek Eğitim Programı ile çıraklı yapan öğrencilerle de uzun süre sohbet etti.

Çıraklık yapan öğrencilerin sertifika yanı sıra lise diplomasına da sahip olmasının önemine değinen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Atatürk Sanayi Sitemizde ustaların yanında çıraklık, kalfalık yapan çocuklarımız, Milli Eğitim Bakanlığı’mızın desteklediği “Mesleki Eğitim Programı” ile hem iş öğreniyor, iş sahibi olabiliyor, hem de lise diploması alıyorlar. Mesleki Eğitim Programı’na katılan öğrencilerimiz bir gün okul, 4 gün işletme modeliyle ekonomimizin temel yapı taşı olan işletmelerimizin çırak ihtiyacını karşılarken, ahilik kültüründen gelen usta çırak ilişkisiyle de mesleklerini işbaşında öğrenebiliyor. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olan esnaflarımıza gönülden teşekkür ediyor, geleceğimizin sanatkârları çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Esnaflarımızın çalışmalarımızdan memnuniyetleri bizleri mutlu etti

Her işyerine girerek sohbet eden, talep ve önerileri dinleyen Başkan Mesut Üner, esnafların ilçede yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e sanayiye yaptığı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden esnaflar, sanayinin kaldırılıp kaldırılmayacağı yönünde ki meraklarını da Başkan Mesut Üner’in içtenlikle verdiği “Bu tür bir çalışmamız yok” cevabıyla giderdi.

Gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı esnaflara teşekkür eden Başkan Mesut Üner ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi “Sanatkârın Elinin Kiri Medeniyetin Aynasıdır” Çatalca’mızda esnaf ve sanatkârlarımız ilçemizin değeridir. Atatürk Sanayi Sitemizi ziyaret ederek kıymetli esnaflarımızla bir araya geldik. Çatalca’mızda bizler birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Daima iç içeyiz. Her zaman aile sıcaklığında bir ve beraber olduğumuz esnaflarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Sanayi esnafımızın vizyon projelerimizden, Çatalca’mızın gelişim ve değişimine dair yaptığımız çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirtmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çünkü bizler bu çalışmaları Çatalca’mızın daha yaşanabilir bir hale gelmesi için, geleceği için yapıyoruz. Alın terini emeğiyle birleştiren ekonomimizin can damarı esnaf ve sanatkârlarımıza gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Çatalca’mızın ve ülkemizin önemli değerlerinden olan esnaflarımızın her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.