enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5129
EURO
34,9158
ALTIN
2.432,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “ESERLERİMİZ VAATLERİMİZİ GEÇTİ”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ESERLERİMİZ VAATLERİMİZİ GEÇTİ”
27.09.2022
71
A+
A-

“YA TARİH OLACAĞIZ, YA DA TARİH YAZACAĞIZ DEDİK ALLAH’A ŞÜKÜR TARİH YAZIYORUZ”

Çatalca bugün tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Başkan Mesut Üner’in vizyon projelerinden birisi daha start aldı. Depreme dayanıksız belediye iş hanı yerine modern Ticaret Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çatalca Beldiyse Başkanı Mesut Üner’in 3.5 yıl içine sığdırdığı her biri birbirinden önemli ve büyük mega projelerinden birinin daha yapımına başlandı. Çatalca’nın ihtiyaçlarını gözeterek, vatandaşların taleplerini dinleyerek ve ilçenin sorunlarına geçici değil kalıcı çözümler üreterek bir bir projeleri hayata geçiren Başkan Mesut Üner bu konuda dur durak bilmiyor.

İlçe merkezinde deprem riski taşıyan belediye iş hanının yerine yepyeni bir ticaret merkezi yapılıyor. 8500 m² alanda, 48 adet işyeri ve teknik alana sahip içerisinde butik alışveriş merkezinin de yer alacağı, modern Ticaret Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı.

Çatalca’mız marka bir ilçe oluyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ev sahipliğinde gerçekleşen Ticaret Merkezi Temel Atma Töreni; Merkez Valisi Osman Kaymak, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti.

Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Çatalca MHP İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Merkez Valisi Osman Kaymak birer konuşma yaparak Ticaret Merkezinin hayırlı, uğurlu olmasını dilediler.

Belediye Başkanı Mesut Üner törende yaptığı konuşmada vatandaşlara verdiği sözleri tutmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Kısa sürede bu kadar çok projenin hayata geçmesiyle Çatalca’nın marka bir ilçe haline geldiğini belirten Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mıza 2019 yılında verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm projelerimize bir arada başlarken, “Ya tarih olacağız, ya da tarih yazacağız” dedik ve Allah’a şükür tarih yazıyoruz. Yaptığımız çalışmalarımız, hayata geçirdiğimiz projelerimiz, ilçemize kalıcı çözüm sunan eserlerimiz vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatlerimizi geçti” dedi.

Çok kısa sürede çok büyük çalışmalar yaptık

Konuşmasında hayata geçirilen projeleri ve çalışmaları anlatan Başkan Mesut Üner sözlerinin devamında, “Çok kısa bir sürede, çok hızlı bir şekilde çalışarak Çatalca’mızda bir farkındalık yarattık. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, ait olmaktan onur duyduğu bir Çatalca için ve ilçemizi her alanda geleceğe güçlü bir şekilde taşımak hedefimizle durmaksızın, azimle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayallerini gerçekleştirirken ilçemizin sorunlarına da geçici değil kalıcı çözümler üretiyoruz. Gerçekten projelerimizi gerçekleştirmek için kendimizle yarışıyoruz. Birçok vizyon projeye aynı zamanda başladık. O bitsin sonra yaparız demedik. Çünkü artık Çatalca’mızın kaybedecek zamanı vatandaşlarımızın bekleyecek sabrı kalmamıştı. Bu nedenle yaparız demiyoruz yapıyoruz. Çatalca’mıza verdiğimiz sözleri tutuyor,  laf değil iş üretiyoruz. Bizim tek derdimiz var, o da Çatalca’mıza hizmet etmek. Aynı zamanda, emel belediyecilik hizmetlerimizde daha önce görülmemiş bir performansla çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik uygulamalarımızla kültür, sanat, gençlik, spor, sağlık ve eğitimde ilçemizin yarınlarını düşünen ve marka değerini arttıracak adımları kararlılıkla attık” ifadelerini kaydetti.

Çatalca’mız için tarihi bir gün daha

İlçe halkının beklediği çalışmaları yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Mesut Üner, Çatalca’nın modern bir ticaret merkezine kavuşacağını dile getirdi. Bugün sizlerle birlikte deprem riski taşıyan belediye iş hanımızın yerine 8500 m² alanda, 48 adet işyeri ve teknik alana sahip 7 katlı, modern bir Ticaret Merkezi’nin temelini atıyoruz. Bu güzel eserlerin ilçemize kazandırılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, çalışma arkadaşlarımıza, destek ve dualarıyla daima yanımızda olan tüm Çatalca halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerine yer veren Belediye Başkanı Mesut Üner konuşmasının sonunda “Ticaret Merkezimiz Çatalca’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Temel atma töreni izlenen sinevizyon gösterileri,  İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi tarafından okunan dua, kurban kesimi ve ardından protokol üyelerinin hep birlikte butona basması ile sona erdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.