enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN SERİ MÜJDELER

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN SERİ MÜJDELER
02.02.2023
48
A+
A-

Sadece Çatalca’da değil tüm bölgede ve Türkiye’de hem ilçenin Cumhuriyet tarihine geçen projelerini Çatalca’ya kazandırırken hem de satın aldığı arazilerle Çatalca Belediyesi tapu envanterini büyütüp, aynı zamanda hizmet araçları satın alıp belediyede kiralık araç devrini bitiren Başkan Mesut Üner’den bu aralar tüm Çatalca halkına seri müjdeler geldi. Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya gelen seri müjdeler, tüm halkta büyük bir sevinç yaşattı.

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN İLK MÜJDESİ ‘’MİLLET BAHÇESİ’’ PROJESİ YAPIMININ TAMAMLANDIĞI VE HALKIN HİZMETİNE SUNULDUĞU OLDU

Başkan Mesut Üner göreve gelmesiyle birlikte en önemli mega projesi  ‘’Millet Bahçesi’’ projesi oldu. Projenin temelinin atılmasından bugüne, böylesine önemli proje şantiyesini durmaksızın yerinde takip etti. Bugünlere gelindiğinde Başkan Mesut Üner’in ‘’Millet Bahçesi’’ projesinin tamamlandığını ve halkın hizmetine sunulduğunu müjdelemesi ilçe halkında büyük sevinç yaşatırken, halk böylesine unutulmaz günleri ‘’Millet Bahçesi’’ projesinin bahçesinde hatıra fotoğrafları çektirip, Başkan Mesut Üner’e sosyal medya hesaplarından teşekkür ettiler. ‘’Millet Bahçesi’’ projesi kuş sesleri, muhteşem biyolojik gölet ( kendi kendini temizleyen ), kafeteryalar, oyun alanları, bisiklet yolları ve kütüphaneleri ile halka huzur dolu anlar yaşatacak.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN İKİNCİ MÜJDESİ ‘’OTOPARK’’ PROJESİ YAPIMININ TAMAMLANDIĞI VE HALKIN HİZMETİNE SUNULDUĞU OLDU

Başkan Mesut Üner göreve gelmesiyle birlikte en önemli bir diğer mega projesi  ‘’Otopark’’ projesi oldu. Tıpkı ‘’Millet Bahçesi’’ projesinde olduğu gibi ‘’Otopark’’ projesinin temelinin atılmasından bugüne, böylesine önemli proje şantiyesini durmaksızın yine yerinde takip etti. Başkan Mesut Üner’in ‘’Millet Bahçesi’’ projesinin tamamlandığını ve halkın hizmetine sunulduğunu müjdelemesinin ardından ikinci müjdesi olan ‘’Otopark’’ projesinin tamamlandığı müjdesi, ilçe halkında yine büyük sevinç yaşattı. Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’in böylesine önemli ‘’Otopark’’ projesinin tamamlandığı müjdesinin sevincini yaşarken, Başkan Mesut Üner’in 31.01.2023 – 13.02.2023 tarihleri arasında otoparkın ücretsiz olacağını müjdeledi. Başkan Mesut Üner’in Çatalca’da otopark sorununu bitirdiği proje modern 300 araçlık katlı otopark olarak halka hizmet verecek.

BAŞKAN MESUT ÜNER’İN SERİ MÜJDELERİNİN ÜÇÜNCÜSÜ ‘’FEN LİSESİ’’ PROJESİNİN ONAYLANDIĞI OLDU

Başkan Mesut Üner, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in Çatalca’yı ziyaretinde kendisinden Fen Lisesi talebinde bulunmuştu. Geçen haftada “Çatalca Yenilikçi Uygulamalar Merkezi” açılışında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’ya bu süreci tekrar hatırlatmıştı. Bu haftada Başkan Mesut Üner’in ‘’Fen Lisesi’’ talebini resmen onaylandı ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrencilere kapılarını açacak. Böylesine önemli müjde, Başkan Mesut Üner’in gelen seri müjdeleri sonrası ilçe halkında sevinci doruklara çıkardı. Önce Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin iki katı tahsis edilerek on derslikle eğitime başlayacak olan ‘’Fen Lisesi’’, iki yıl sonra projesi onaylanan kendi modern ve müstakil binasında eğitim hayatına devam edecek.

Çatalca halkına verdiği seri müjdeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne, Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ sözünü kendimize rehber edindik. Bu anlamda Çatalca’mıza az zamanda çok ve büyük projeler kazandırdık. Bir tarafta Çatalca Belediyemizin tapu envanterini aldığımız arazilerle genişlettik. Belediyemizde kiralık araç devrini bitirip, satın aldığımız kendi araçlarımızla yıllık 300 Milyon gideri sonlandırdık. Bu haftada halkımızla Millet Bahçesi ile Otopark projemizin tamamlandığının ve halkımızın hizmetine sunulduğunu müjdeledim. Sonrasında çok yakında üniversite yapımı için temel atacağımız Çatalca’mıza Fen Lisesi projemizin onaylandığını müjdeledim. İlçemize kazandırdığımız tüm projelerimizde sonsuz destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. Bu çalışmalar bizi asla rehavete kaptırmayacak ve ilk gün ki aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun’’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.