enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nün E-5 Yanyol Sınırı Artık Işıl Işıl

Beylikdüzü’nün E-5 Yanyol Sınırı Artık Işıl Işıl
14.04.2017
133
A+
A-

Aydınlık bir Beylikdüzü için çalışan Beylikdüzü Belediyesi, BEDAŞ ile işbirliği içerisinde E-5 yanyol üzerindeki aydınlatma direklerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.

 İlçenin ana yol üzerindeki sınırlarını belirleyen hat, sürücüler ve yayalar için artık daha da aydınlık.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe içerisindeki aydınlatmalar için hız kesmeden çalışıyor. Yayaların güvenliği, sürücülerin rahatlığı ve ilçenin çehresini güzelleştirmek adına belediye bünyesinde kurulan Elektrik ve Aydınlatma Bürosu, BEDAŞ yetkisinde olan aydınlatma çalışmalarına destek veriyor. Yeni açılan yollara aydınlatma direği yerleştirilmesi, var olan aydınlatmaların bakım ve onarımı işbirliği içerisinde yapılıyor.

Büro ve BEDAŞ yetkilileri son olarak 3 kilometreye yakın E-5yanyol aksında ilçenin girişlerinin bulunduğu yanyolda, aydınlatma direkleri bakımdan geçti. Direklerde ampul, balans, armatür gibi birçok onarım işlemi yapıldı. Kazalardan dolayı hasar gören direklerin yerine yenileri dikildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.