enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bilgi Evi Öğrencilerinden Türkü Ziyafeti

Bilgi Evi Öğrencilerinden Türkü Ziyafeti
28.01.2016
153
A+
A-

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Türküler Seslendirdiler, Halk oyunları Sergilediler…

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri’nin tarafından düzenlenen ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ”Yörelerimiz ve Türkülerimiz” adlı program eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda Bilgi Evi öğrencisi ebeveynleriyle birlikte katıldı.

 

“BİLGİ EVLERİMİZ KÜÇÜKÇEKMECE’NİN MARKASI OLDU”

 

Bilgi Evleri’nin Küçükçekmece için bir marka olduğunu söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; ”Çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakabilmek için dünyaya güzel çocuklar kazandırmamız gerekiyor. Daha iyi bir gelecek için velilerimizle birlikte el ele vererek çalışmamız gerekiyor. Amacımız güzel bir nesil bırakmaktır” diyerek ilgilerinden dolayı velilere teşekkür etti.

 

YEDİ BÖLGENİN HALK OYUNLARINI SAHNELEDİLER
Programda, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evi Türk Halk Oyunları ekibi 7 bölgemize ait oyunlarını sergilerken, Koç Üniversitesi Eğitim Görevlisi Erdal Şahin eşliğinde Bilgi Evi Türk Halk Müziği Çocuk Korosu da çeşitli türküler seslendirdi.

 

STAND-UP GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

 

Bilgi Evi öğrencilerinden Merve Kılıç’ın yaptığı stand-up gösterisi büyük ilgi görürken, Anadolu’nun güzellikleri şiirlerle anlatıldı.

Program sonunda Başkan Karadeniz, Orkestra Şefi Erdal Şahin, Halk Oyunları Eğitmenleri Abdullah Berk ve Volkan Ülker’e teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

Yörelerimiz 1 Yörelerimiz 2 Yörelerimiz 4 Yörelerimiz 5 Yörelerimiz 6 Yörelerimiz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.