enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Binlerce Küçükçekmeceli Balık Şöleninde Coştu

Binlerce Küçükçekmeceli Balık Şöleninde Coştu
28.12.2015
110
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesinin düzenlediği ‘’ Balık Şöleni’’ binlerce vatandaşın katılımıyla Halkalı Meydan’da gerçekleşti. Şölene Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.
KÜÇÜKÇEKMECE’DE BİR İlK

 

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise ‘’Toplumlar acılarını ortak yaşayamazlarsa, şenliklerini, bayramlarını beraber yapamazlarsa aslında o toplumlar yok olmaya mahkûmlardır. Küçükçekmecelileri bir araya getirmek için ve Küçükçekmece’de beraber yaşamanın keyfine beraberce varmak için bu etkinliği düzenledik. Küçükçekmece’de bir ilk yaşıyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek’’ dedi.

 

KARDEŞLİĞİMİZİ YENİDEN HATIRLATAN BİR PROGRAM
Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya; ülkemizin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını bir araya getiren ve kardeşliğimizi yeniden hatırlatan bir programda biraradayız. Ayyıldızlı şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu toprakların dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın hepimizin olduğunun ifadesidir’’ dedi.
PROTOKOL ÜYELERİ BALIK VE HELVA DAĞITTI
Şölende, protokol üyeleri tarafından vatandaşlara balık ve helva ikram edildi. Şölende;oyun parkları, yüz boyaması da çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca, Küçükçekmece Belediyesi tarafından şölen boyunca 6 ton, hamsi ve uskumru vatandaşlara dağıtıldı.

 

ŞÖLENDE KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞADILAR
Şölende, TRT Sanatçıları Gece Lambası, Volkan Arslan, Karadenizli Sanatçı Ekrem Yeşilyurt sahne alırken, Küçükçekmece Karadeniz Folklor Ekibi de gösterilerini sergiledi. Vatandaşlar konser boyunca horon çekerek keyifli dakikalar geçirdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.