enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Belediyesi 4 Mahallede Kreş Açıyor

Büyükçekmece Belediyesi 4 Mahallede Kreş Açıyor
03.11.2015
127
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den çalışan ailelerin çocukları için müjdeli haber.

 

Büyükçekmece Belediyesi, ilk etapta 4 mahallede yapılacak olan kreşi ilçe halkının hizmetine açacak.

 

Türkiye için hayırlı olsun

Kasım ayı birinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi, gündemdeki 5 madde ve 2 ek gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce kısa bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinden çıkan sonucun Türkiye için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

Cemal Kaya seçildi

Daha sonra gündemin ilk maddesi olan “Gayrimenkul Satış Komisyonu”nda görev yapmak üzere bir “Satış Komisyonu Üyesi” seçilmesi konusu görüşülerek karara bağlandı. Buna göre CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya oy çokluğuyla seçildi.

Gündemin ikinci maddesi olan, mevcut dolu memur kadrolarında kadro değişikliği yapılması hususu da oybirliğiyle karara bağlandı.

Kumburgaz, Mimarsinan ve Güzelce  Mahalleleri’ndeki toplam 4 Adet “Trafo Yeri”nin Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) lehine 25 yıl süreyle “İrtifak Hakkı” tesis edilmesi konusu da görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı.

 

Fatih Mahallesi’ne muhtarlık binası

Gündemin 4 ve 5’inci maddesi  Mimarsinan Merkez Mahallesi, Mimarsinan köyiçi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı hususunun  müzakeresi ve Türkoba Mahallesi güneyinin bir Kısmına ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’na yapılan itiraz hususu oybirliğiyle İmar Komisyonu’na sevk edildi.

Gündemin ek birinci maddesi olan Büyükçekmece ilçesi sınırlarında yer alan Mimaroba-Sinanoba, Muratçeşme, Tepecik ve Büyükçekmece merkezinde 4 adet kreşin yap işlet devret modeliyle yaptırılması hususu görüşülerek oy birliğiyle Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin son maddesi olan Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi üzerinde çocuk parkında yer alan trafo merkezinin yıkılarak parkın yeniden ıslah edilmesi konusunda oy birliğiyle meclisten geçti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fatih Mahalle Muhtarlığı’nın da bir park içerisine yapılacağını açıkladı.

002

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.