enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Belediyesi’nin Acı Kaybı

Büyükçekmece Belediyesi’nin Acı Kaybı
02.09.2015
120
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Teknik Başkan Danışmanı Reşat Akçay’ın ani ölümü mesai arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

 

İstanbul’da pek çok belediyede yapmış olduğu görevlerde elde ettiği başarılı çalışmalarla “belediyeciliğin duayeni” olarak bilinen aynı zamanda da Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Reşat Akçay (70) geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

 

“Hepimizi derinden sarstı”

 

Büyükçekmece Belediyesi’nde uzun yıllardır Teknik Başkan Danışmanı olarak görev yapan Akçay’ın ani vefatı belediyedeki mesai arkadaşlarını derinden üzdü.

Akçay’ın ani vefatının kendisini çok üzdüğü ve inanamadığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çok sevdiğim mesai arkadaşım, ağabeyim Reşat Akçay’ın Büyükçekmece ve İstanbul’a önemli hizmetleri olmuştur. O’nu böylesine ani kaybetmek herkes gibi beni de derinden sarstı. Reşat ağabeyin hatıraları bizimle beraber yaşamaya devam edecek, onu hep kalbimizin en güzel yerinde yaşatacağız. Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Büyükçekmece’de defnedilecek

 

Reşat Akçay’ın cenazesi 3 Eylül Perşembe günü, ikindi namazını müteakip Ataköy 5. Kısım Camii’nden kaldırılacak, Büyükçekmece eski mezarlığına defnedilecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.