enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4550
EURO
34,8072
ALTIN
2.447,60
BIST
9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmeceli Hanımlar Güne Sporla Başlıyor

Büyükçekmeceli Hanımlar Güne Sporla Başlıyor
04.12.2015
107
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi, 7’den 70’e her yaştan Büyükçekmeceli bayanlara ücretsiz spor yapabilme imkanı sunuyor.

 

Spora ve sporcuya verdiği önemle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, daha sağlıklı ve daha zinde bir yaşam için her yaştan bayanın spor yapabilmesinin önünü açıyor.

 

Antrenör nezaretinde sabah sporu

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi antrenörü Ceylan Sönmez nezaretinde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 08:00’de başlayan sabah sporu Büyükçekmece Kordonboyu’nda yapılan yürüyüşle sürüyor. Doğru adım, el kol koordinasyonu, doğru nefes gibi birçok ayrıntının uygulamalı olarak anlatıldığı yürüyüş programına katılan bayanlara öncelikle ısınma hareketlerine katılıyor. Isınma hareketleri sonrasında yavaş tempoda başlayan yürüyüş orta hızda devam ediyor. Büyükçekmeceli bayanların antrenör eşliğinde ücretsiz olarak yaptıkları sabah sporu sağlık yaşamın yanı sıra daha fazla sosyalleşmenin de önünü açıyor.

 

Spora ilgi sevindirici

 

Büyükçekmeceli bayanların daha sağlıklı ve daha zinde güne başlamaları için sabah sporunun çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmeceli hanımların spora olan ilgisinden son derece memnun olduğunu belirtti.  Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte formlarına dikkat eden hanımlarda, uzman antrenör eşliğinde bilinçli bir şekilde spor yapma imkanı sağlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini ilettiler.

DSC_8763 DSC_8770

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.