enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Cumhuriyet Mahallesi AK Parti iftarında buluştu

Cumhuriyet Mahallesi AK Parti iftarında buluştu
25.08.2015
78
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ında katıldığı sokak iftarında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. İftar sonrası AK Parti Cumhuriyet Mahalle Başkanı Turan Tosun ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Rıfat Kutlu, yaptıkları açılış konuşmalarında kurulan iftar sofraları için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti.

BU SOFRALARDA KOMŞULAR BİR ARAYA GELİYOR

Cumhuriyet Mahallesi iftarında konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, “ Ben öncelikle gönül sofralarımızı dolduran siz değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Bu sofralar birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bu sofralar komşuluk haklarımızın gereğinin yerine geldiği, komşuların bir araya geldiği sofralardır. Bu sofralarda insanların, dinine, ırkına, mezhebine, memleketine bakılmaz. Bu sofralarda herkes kardeştir. Bu sofların kurarak bizleri bir araya getiren İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Bizler huzur içinde iftarlarımızı açarken, Müslümanlar için dua ediyoruz. Çünkü Müslümanlar zor günler yaşıyor.Çok şükür bugün Ülkemizin geldiği refah düzeyi çok iyi ama, çevremizdeki komşularımızda akan, Müslüman kanları bizleri üzmekte. Bu süreç Mübarek Ramazan ayı seçim sürecimizin de birlikte yürümesiyle bir anlamda kazanmış oldu. Bu seçim sürecini de birlikte götüreceğiz.

Ülkemiz, yine çok Demokratik bir süreci yaşayacak. İlk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Bu tarih çok önemli, inanıyorum ki, bundan sonraki nesillerde çocuklarımız, torunlarımız, bu günleri buraya emek veren, bu davaya bu sürece emek veren bizleri de anacaklardır.Çok önemli bir sürecin içine girdik. Ben katkı sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.