enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4118
EURO
34,8308
ALTIN
2.431,96
BIST
9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DEPREM BÖLGESİNDE GIDA KOLİSİ DAĞITIMI YAPILIYOR

DEPREM BÖLGESİNDE GIDA KOLİSİ DAĞITIMI YAPILIYOR
31.03.2023
62
A+
A-

Arnavutköy Belediyesi, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlara Ramazan kolisi dağıtımı yapıyor.

Arnavutköy Belediyesi, deprem bölgesindeki yaraları sarmak adına ilk günden itibaren sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede yapılan çalışmalar, Ramazan ayında da devam ediyor. Depremden etkilenen aileleri Ramazan sofralarında da yalnız bırakmıyor.

Birlik ve beraberliğin adresi olan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Arnavutköy Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşların Ramazan ayındaki maneviyatı yaşaması adına çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin Kırıkhan’da bulunan ekipleri tarafından hazırlanan gıda kolileri araçlara yükleyerek vatandaşların evlerine kadar götürüyor. İçerisinde yağ, makarna, pirinç, bulgur, nohut, mercimek, konserve, şeker, çay bulunan gıda kolileri depremden etkilenen ailelere dağıtılıyor.

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan kolisi dağıtımının yanında bölgede iftar ve sahur yemeği dağıtımına devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Kırıkhan’da kurulan Kardeşlik Mahallesi’nde yaklaşık bin kişilik iftar ve sahur yemeği verilirken, kurulan aşevlerinde günlük yaklaşık 8 bin kişilik iftar ve sahur yemeği veriliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.