enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5694
EURO
34,9827
ALTIN
2.455,55
BIST
9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dursun Bakan Parkı Yenileniyor

Dursun Bakan Parkı Yenileniyor
15.10.2015
131
A+
A-

Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Merkez Mahallesinde bulunan Şehit Jandarma Komando Er Dursun Bakan Parkı’nı ağaçlara ve bitkilere zarar vermeden yeniden düzenliyor.

 

Avcılar Merkez Mahallesinde yaklaşık 15 yıl önce düzenlenerek hizmete sunulan parkta bulunan bina ve diğer malzemelerin kullanılmayacak derecede yıpranması üzerine, Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni bir proje oluşturarak, proje kapsamında Dursun Bakan Parkı’nda revizyon çalışmalarına başladı.

 

Ağaç ve Bitkilere Zarar Verilmeyecek

“Çevre Dostu Belediyecilik” anlayışıyla çalışmalarını yürüten Avcılar Belediyesi ekiplerince Dursun Bakan Parkı’nda yürütülen düzenleme çalışmaları peyzaj değeri olan hiçbir ağaç kesilmeden yapılacak. Ayrıca parkta bulunan bazı küçük bitkiler revizyon kapsamında sökülerek, yeniden peyzaj çalışmalarında kullanılacak. Böylece hiçbir bitkiye zarar verilmemiş olacak.

 

Dursun Bakan Parkı’nın yaz ve kış aylarında Avcılarlılara daha iyi hizmet vermesi için ağaç ve bitkilere zarar verilmeden yürüttüğü proje tamamlandığında, Avcılar halkı daha güzel ve kullanışlı bir park kazanacak.

Dursun Bakan Parkı Yeniden Düzenleniyor (1) Dursun Bakan Parkı Yeniden Düzenleniyor (2)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.