enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,9616
ALTIN
2.447,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Durumları İçler Acısıydı

Durumları İçler Acısıydı
09.10.2015
109
A+
A-

Evleri yandıktan sonra yaklaşık 3 aydır terk edilmiş bir inşaatta yaşam mücadelesi veren aileye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sahip çıktı.

1,5 aylık ve 1,5 yaşındaki iki çocuğu ve eşiyle birlikte yeni yuvalarına mutluluk gözyaşları arasında giren baba Halil İbrahim Alan’a Büyükçekmece Belediyesi iş bulacak.

Durumları İçler Acısıydı…

Halil İbrahim ve eşi Yaşar Alan 2 çocuklarıyla birlikte Büyükçekmece ilçesi, Pınartepe mahallesindeki terk edilmiş bir inşaatta yaşam mücadelesi veriyordu. Ailenin  içler acısı durumunu fark eden mahalle sakinleri durumu Büyükçekmece Belediyesi’ne bildirdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı üzerine harekete geçen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, aileyi kaldıkları inşaat odasından alarak Büyükçekmece Belediyesi’ne ait dayalı döşeli eve yerleştirdi.

Belediye işe yerleştirecek

3 aydır kaldıkları soğuk inşaat odasından sıcak yuvalarına kavuşan Alan ailesi, kendileri için hazırlanan yeni evlerine mutluluk gözyaşları içinde girdiler. Mobilyadan, beyaz eşyaya kadar her türlü konforun bulunduğu evde aileye uzun süre yetecek kadar gıda yardımı da yapıldı. Alan ailesini yeni evlerine yerleştiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rıdvan Orhan, Halil İbrahim Alan’ın en kısa zamanda bir işe yerleştirileceğinin de müjdesini vererek, evin anahtarını aile reisine teslim etti.

“Mutluluğumuzu tarif edemem”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Halil İbrahim Alan, “Bundan 8 ay önce çıkan yangında evimiz ve eşyalarımızın tamamı yandı. Yaklaşık 5 ay boyunca zaman zaman bazı yakınlarımızın evine misafir olduk. Son 3 aydır da terk edilmiş inşaatta yaşam mücadelesi veriyorduk. Havaların soğumasıyla birlikte 1,5 aylık ve 1,5 yaşında olan iki çocuğumuz sık sık hasta olmaya başladılar. Uzun zamandır iş bulamıyordum. Büyükçekmece Belediyesi, en zor günlerimizde bizi buldu ve kaderimiz değişti. Artık sıcak bir yuvamız var. Evde her şey iğneden ipliğe düşünülmüş. Mutluluğumuzu tarif edemiyorum. Allah, Başkan Akgün’den razı olsun. Ailem adına kendisine minnettarım” diye konuştu.

1 2 3 4 5 6 7

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.