enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Edip Akbayram, Büyükçekmecelilerle Buluşuyor!

Edip Akbayram, Büyükçekmecelilerle Buluşuyor!
03.12.2015
122
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi’nin, Türkiye’de ses getiren projesi “Ustalara Saygı Gecesi”nin bu seferki konuğu Edip Akbayram.

Türkiye’de ses getiren proje

Nisan ayında gerçekleştirilecek olan “Ustalara Saygı Gecesi”nde, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu, Türk müziğinin dev isimlerinde Edip Akbayram’ın eserlerini seslendirecek. Edip Akbayram’ında çocuk korosuna eşlik edeceği konser Büyükçekmecelilere muhteşem bir müzik şöleni daha yaşatacak. Büyükçekmece Belediyesi’nin yaklaşık 100 çocuktan oluşan Çocuk Korosu daha önce Arif Sağ, Zülfü Livaneli, Emel Sayın, Erol Evgin, Selami Şahin ve MFÖ Grubu gibi Türk müziğinin dev isimlerini ağırlamıştı.

 “Heyecan ve mutluluk duyuyoruz”

Ustalara Saygı Projesi kapsamında, Türkiye’nin kültür ve sanat hayatına damga vuran usta isimleri çocuklarla aynı sahnede buluşturarak hem geçmişle gelecek arasında bir köprü kurduklarını, hem de usta sanatçılara hayattayken gereken saygının gösterildiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türk müziğinin en saygın ve en sevilen isimlerinden biri olan usta sanatçı Edip Akbayram’ı Büyükçekmece’de ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın bu dev sanatçıların ışığında seslerini ve şarkılarını dinlemekte bizim için ayrı bir gurur kaynağı olacaktır”​ ifadesini kullandı.

001 002 003

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.