enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Emre Kınay’ın Tek Perdelik Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Emre Kınay’ın Tek Perdelik Oyunu Büyük Beğeni Topladı
02.12.2015
151
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, birbirinden değerli tiyatro oyunlarını ilçeye getiriyor. Kültür-Sanat Programları kapsamında tiyatro, söyleşi, konser ve seminer gibi etkinliklerle vatandaşları ağırlayan Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nin her ay dopdolu bir içeriği var. Kasım ayının son haftasında ise BKM’de Peter Turrini’nin yazdığı, yönetmenliğini Başak Akan ve Emre Kınay’ın yaptığı “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu.

 

Yoğun bir seyirci ilgisi ile karşılaşan tek perdelik oyunda Emre Kınay oyunculuk yeteneğini konuştururken sahne dekorasyonundaki karanlık ışıklandırma ise ayrıca dikkat çekti. Hayatın farklı sosyal tabakalarından, koşullarından ve ruh hallerinden olan insanların değişik hikayelerinin anlatıldığı “Nihayet Bitti” adlı tiyatro oyununda kişinin kendisini sorgulaması da sağlandı. Çeşitli duygu hallerinin yarattığı kafa karışıklığına zıt duyguların çekiciliği ile vurgu yapan oyun, biraz melankolik yapısıyla izleyicileri etkiledi. Oyunun sonunda büyük alkış alan Emre Kınay’ı tebrik eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Erhan Bayladı sanatçıya çiçek takdim etti.

cicek takdimi_1 seyirciler_1

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.