enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt Belediyesi’nden Toplu Sünnet Organizasyonu

Esenyurt Belediyesi’nden Toplu Sünnet Organizasyonu
08.08.2022
89
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, ilçede maddi imkânı elverişli olmayan 3-14 yaş arası çocukları modern cerrahi yöntemlerle sünnet ettiriyor. Toplu sünnet programına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, çocuklara moral desteğinde bulunarak ailelerini tebrik etti.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçede maddi imkânı elverişli olmayan 3-14 yaş arası çocukları modern cerrahi yöntemlerle, ücretsiz olarak sünnet ettiriyor. 2 bin çocuğun kayıt yaptırdığı sünnet ameliyatı, özel hastanede steril ortamda yapılmaya devam ediyor. Çocukları hastanede ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ailelerle görüşerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Bozkurt, çocuklara moral desteğinde de bulunarak korkularını yenmeleri için onları motive etti. Çocukların sağlıklı bir şekilde sünnet ameliyatı olmasını sağlayan Esenyurt Belediyesi, hastanedeki çocuklara kek, meyve suyu ve şeker ikramında bulunarak, onlara ‘Üstün Cesaret Belgesi’ ve çeşitli hediyeler verdi.

“Çok Güzel Bir Hizmet”

Ekonomik durumunun özel hastanelere gidecek kadar yeterli olmadığını belirten Köksal Çelik, ücretsiz bir şekilde çocuklarını sünnet yaptırdığı için Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür etti. Çelik, “Elinde imkânı olmayan ve ihtiyacı olan insanlar var. Çok güzel oldu ve biz de bu hizmetten faydalandık. Çok güzel bir hizmet” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.