enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İlk Kez Anne Olanlara Bebek Arabası Hediye Edildi

İlk Kez Anne Olanlara Bebek Arabası Hediye Edildi
02.08.2022
137
A+
A-

Güngören Belediyesi ilçede ikamet eden ve ilk kez anne olanlara bebek arabası hediye etti.

Güngören Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘İlk kez anne olanlara bebek arabası hediye’ teslim töreninde 288 aile, hediyelerini Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’den aldı.

Annelerin bebekleriyle güvenli bir şekilde yola çıkmasını sağlamak ve ekonomik açıdan ailelere destek olmak adına yeni anne olanlara bebek arabası hediye eden Güngören Belediyesi, başvuru sonucunda bebek arabası almaya hak kazanan ailelere hediyelerini teslim etti. Güngören Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene gelerek hediyelerini alan annelere, Uzman Klinik Psikolog Derya Büşra Çiçek tarafından bebek bakımı ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir seminer de verildi.

288 AİLE BEBEK ARABASI ALMAYA HAK KAZANDI

Güngören Belediyesi ilk kez anne olanlar için bir proje hayata geçirdi. Proje kapsamında yeni anne olanlara bebek arabası hediye edilmesi amaçlandı. Yapılan başvurular sonucunda 288 aile 2 bin liralık bebek arabası almaya hak kazandı.

“ANNE OLMAK ÇOK KUTSAL BİR ŞEY”

Hediye’ teslim töreninde konuşan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, 280 civarı ailenin hak kazandığını belirterek, “Bu projeyle birlikte biz Güngören’de ilk kez anne olacak kadınlarımıza belediyemizin bebek arabası hediyesi kampanyası başlattık. İnşallah bunu her sene devam ettireceğiz. Anne olmak çok kutsal ve çok ulvi bir şey. Hakikaten ilk bebeğini kucağına almak anneler için çok anlamlı. Biz de belediye olarak bu anlamlı gününde onların yanında olalım. Annelerimize hem bir katkı olsun hem de belediyemizden bir hatıra olarak onlarla beraber devam etsin istedik. Bu yüzden böyle bir kampanya yaptık. Çok yoğun bir teveccüh aldı. Arkadaşlarımız vatandaşlarımızın başvurularını incelediler. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu projelere devam edeceğiz. Her yıl bu projeyi yenileyeceğiz. Yeni yavrularımızla yeni arabalarımızla Güngören’de bu proje devam edecek” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ”

3 Aylık bebeği olan Çiçek Bay projenin çok iyi olduğunu belirterek, “Böyle zor bir dönemde bu kadar her şey pahalıyken bu bebek arabası çok iyi oldu. Bebeğimizin ilk hediyesi için belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Elif Bağcı Aycil de bebeğinin 3 buçuk aylık olduğunu söyleyerek, “Ben çok uzun yıllardır Güngören’de yaşıyorum. Belki doğduğumdan beri diyebilirim. Hiç bu tarz bir faaliyet olmamıştı. Anne olarak ben çok mutluyum. Özellikle Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’e çok teşekkür ediyorum. Verdiği emeklerden hizmetlerden dolayı çok memnunum inşallah devamını diliyorum. Kendisiyle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre ‘İlk kez anne olanlara bebek arabası hediye projesi’ bir defayla sınırlı kalmamaktadır. Güngören’de ikamet eden ve ilk defa anne olan herkes aile cüzdanıyla belediyenin internet sitesine başvurarak projeden faydalanabiliyor. Bebek arabası almaya hak kazananlar ayrıca 2 yıl boyunca garanti servisinden de faydalanabiliyor” denildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.