enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,8316
ALTIN
2.411,21
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kağıt Rölyef Kursu İçin Kayıtlar Devam Ediyor!

Kağıt Rölyef Kursu İçin Kayıtlar Devam Ediyor!
05.11.2015
126
A+
A-

Osmanlı’dan günümüze gelen ve geleneksel sanatlarımızdan birisi olan “kağıt rölyef” kursu Büyükçekmece Halk Akademisi kursiyerleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Özellikle son yıllarda rağbet görmeye başlayan kağıt rölyef kursuna gelen vatandaşlar, zevkle ortaya çıkarttıkları çalışmalar sayesinde psikolojik olarak da rahatladıklarını ve dinlendiklerini belirtiyor.

Meditasyon gibi

Meditasyonun değişik bir türü olan kağıt rölyef kursundan yararlanmak isteyen vatandaşlar kayıt yaptırmak için hala geç kalmış değil. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi çatısı altında Sinanoba Atrium Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen kurslardan yararlanmak isteyenler Büyükçekmece Değirmen Park Sanat Evi’nde kayıtlarını yaptırabilirler.

Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

Kursa ilgi duyan vatandaşlarla çalışmanın mutluluğunu belirten kağıt rölyef kursu eğitmeni Kamile Kaş, “Burada yaptığınız işten başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Meditasyon gibi düşünün. Meşguliyet arayan, evde sıkılan hanımlar mutlaka buraya gelmeliler. Kadınlarımızın büyük bir zevk ve sabırla yaptıkları çalışmalar sonucunda ortaya çok güzel tablolar çıkartıyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e bize böyle bir fırsat tanıdığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

1 3 4

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.