enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kapışmak: Değerlisiniz, kendinizin kıymetini bilin

Kapışmak: Değerlisiniz, kendinizin kıymetini bilin
25.08.2015
111
A+
A-

Silivri Belediyesi, Söyleşi Günleri kapsamında Aşkım Kapışmak’ı ikinci kez ağırladı. Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Kapışmak, bu senin hayatın ‘Dolce Vita’ ismini verdiği son kitabı ile ilgili söyleşisinde insan ilişkileri ve kişisel davranışları konu aldı. Sergi ve Nikâh Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye Silivrililer yoğun ilgi gösterdi.

“ADALETLİ OLMAK HERKESE EŞİT DAVRANMAK DEĞİLDİR”

Duygular ve tepkiler hakkında örneklemeler yapan, psikolojide insan modları hakkında bilgiler veren Aşkım Kapışmak; “Adaletli olmak, herkese eşit davranmak değildir. Hak edene hak ettiğini vereceksin. Aksi takdirde üzülen hep siz olursunuz. Sevilme ihtiyacından ya da hakkımda kötü düşünmesinler diye sürekli iyilik yapıyoruz. Çevremizi mutlu etmek için değil, önce kendimizi mutlu etmek için yaşamalıyız..” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ”

Mutluluğun para ve kariyerle ölçülmediğini ifade eden Kapışmak; “En büyük derdimiz çocuğumuz kariyer yapsın, iş bulsun ama arada çok şey kaçırıyoruz, çocuğumuzun psikolojisi! Üniversiteyi kazanmak mutlu etmiyor, insanlar mutsuz! Mutluluk para ve kariyerle ölçülemiyor. Bunun için ‘hayattan ne istiyorum?’ sorusu doğru yanıtlanmalı. Çünkü siz değerlisiniz, kıymetinizi bilin. Kendinizi iyi hissetmek için ve iyileştirmek için uğraşın!..” dedi. Silivrililerin sorularını yanıtlayan Aşkım Kapışmak’a programın sonunda CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gençoğlu hediyeler takdim ederek, Söyleşi Günleri’ne katıldığı için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.