enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5956
EURO
34,6946
ALTIN
2.513,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kipa’dan Babalar Gününe Özel Teknoloji Şöleni

Kipa’dan Babalar Gününe Özel Teknoloji Şöleni
25.08.2015
121
A+
A-

Kipa, Babalar Günü’nü özel etkinlik ve kampanyalarla kutlarken, teknoloji ürünü cihazlardan giyim ürünlerine, babaları mutlu edecek pek çok ürün indirimli fiyatlardan satışa sunuluyor.

Heyecanla Dünya Kupası’nı bekleyen babaları en mutlu edecek kampanya, son teknoloji ürünü televizyonlarda uygulanacak. 13-16 Haziran tarihleri arasında LG 32LA613 TV 899 TL, SUNNY 50″ LED TV 1199 TL, AXEN 40″ FHD LED TV 799 TL ve AXEN 32″ HD READY LED TV 499 TL’lik indirimli fiyatlarla satışa sunulacak.

Yeni bir tablet sahibi olarak hayatlarını kolaylaştırmak isteyen babalar, Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 tablete 349,9 TL’den sahip olma şansını yakalarken, çocuklara özel Kawai KT-088 7″ tablet ise 99,99 TL’lik kampanya fiyatıyla satılacak. Samsung Galaxy I9500 S4 16 GB telefonlar da indirimli fiyatlardan Kipa müşterileriyle buluşacak.

BAKIMLI BABALARA ÖZEL

Bakımına özen gösteren babalar için, traş makinelerinden cilt bakım ürünlerine erkeklere özel pek çok üründe özel kampanya fiyatları geçerli olacak. Bazı ürünlerde hediyeli promosyonlar da sunulacak.

Kipa’nın Babalar Günü kutlamaları kapsamında, giyimine özen gösteren babaları mutlu edecek fırsatlar da yer alacak. Özel kutusuyla sunulan şık gömlekler 19,9 TL’ye satılırken, 6-15 Haziran tarihleri arasında F&F markalı erkek giyim ürünlerinde yüzde 20, erkek parfümlerinde ise yüzde 40 oranında indirim uygulanacak.

AİLE KULÜPLERİ BABALAR GÜNÜ’NÜ UNUTMUYOR

Türkiye’de bir ilk olan ve aileler için eğitim, sağlık, sosyal paylaşımlar ile ilgili fayda ve hizmet yaratmaya devam eden Kipa Aile Kulüpleri de Babalar Günü’nü unutmuyor. Edremit Kipa AVM’de 14 Haziran Cumartesi günü, Forum Bornova, Konya, Yalova, Keşan, Çiğli, Edirne, Balıkesir ve Salihli Kipa AVM’lerdeyse 15 Haziran Pazar günü ‘Ödüllü Tavla Turnuvası’ düzenlenecek.

Keşan Kipa Aile Kulünü, 14 Haziran’da ‘Babalar Günü Özel Çocuk Atölye Yarışması’na ve 15 Haziran’da ‘Ödüllü Dart Turnuvası’na ev sahipliği yaparken, Derince Kipa Aile Kulübü’nde 14 Haziran’da ‘Babalar Günü Özel T-Shirt Boyama Atölyesi’ gerçekleştirilecek. Ayrıca Çiğli Kipa Aile Kulübü’nde 14 Haziran saat 14.00’te, Kuşadası’nda ise 15 Haziran’da aynı saatte ‘Seni Seviyorum Babacığım’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI BABALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Diğer yandan Babalar Günü kutlamaları kapsamında, babalarını mutlu etmek isteyen çocukların katılacağı “Benim Babam Yılın Babası” temalı bir kompozisyon yarışması da düzenlenecek. Balçova, Çanakkale, Çiğli, Edirne, Kırklareli, Konya, Mersin ve Silivri başta olmak üzere Kipa’nın yurt genelindeki 21 AVM’sinde düzenlenen 15 Haziran’a kadar geçerli olacak etkinlikte, çocuklar kurulacak standlardaki masalarda kendilerine verilen kayıt formlarına 50 kelimeyle babalarını neden yılın babası olmaya layık gördüklerini anlatacak. Kompozisyonların 23 Haziran’da jüri tarafından değerlendirilmesinin ardından, her AVM’nin birincileri 1 Temmuz Günü Kipa’nın internet sitesinde yapılacak duyuruyla açıklanacak. Birinci sırada yer alan çocuklara iPad mini, babalarına ise iPad tabletler hediye edilecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.