enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2039
EURO
34,5435
ALTIN
2.467,42
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Ramazan Kızılkaya Camii’nin Açılışını Başkan İmamoğlu Yaptı

Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi. İmamoğlu, ayrıca düzenlemelerini yaptıkları cami parkını da vatandaşların hizmetine sundu.

Ramazan Kızılkaya Camii’nin Açılışını Başkan İmamoğlu Yaptı
MOBİL REKLAM ALANI
06.11.2015
177
A+
A-

Beylikdüzü’nün yeni bir camisi daha oldu. Dereağzı Mahallesi’nde hayırsever vatandaş Ramazan Kızılkaya’nın yaptırdığı cami, bölge halkının ibadeti için hazır hale getirildi. Cami açılışı öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Caminin Dereağzı Mahallesi’ne kazandırıldığını belirten Beylikdüzü İlçe Müftüsü Eyyup Demir, “Ramazan Kızılkaya’ya böyle bir hayır yaptığı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca parkın düzenlemelerini tamamlayarak bölge halkına parkı açan Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Beylikdüzüne ve memeleketimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlar, vakıf ve dernekler olarak bu hizmetlere katkı vermeliyiz” diye konuştu.

 

“Cami Çevresine Güzel Bir Park Kazandırdık”

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ibadethanelerin huzuru, birliği ve beraberliği temin ettiğini vurguladı. İmamoğlu, maneviyatın yaşandığı bu noktaların insanlara ayrı bir güzellik kattığını belirterek, “Yapılarımızın, camilerimizin çevresinin havadarlığı çok mühim. Vatandaşlarımızı daha iyi ortamlarda buluşturmak adına hassasiyet gösteriyoruz.  Beylikdüzü’nde bütün parklarımızı yenileyerek çevremizle bütünleştirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu caminin güzelliği de yapılan peyzaj ve çevre çalışmalarıyla ortaya çıkmış oldu. İhtiyaç olunan her duruma destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Değerli dostumuzun hayrı kabul olsun. Bu güzel cami inşallah ülkemiz için bir araya geldiğimiz hayırlı anlara nasip olsun” şeklinde konuştu.

 

Ardından Beylikdüzü Kaymakamı, Beylikdüzü İlçe Müftüsü, meclis üyeleri, başkan yardımcı ve danışmanları, belediye birim müdürleri ile birlikte caminin açılışını yapan Başkan İmamoğlu, cemaat ile Cuma Namazı’nı kıldı. Açılış sonrası vatandaşlara kavurma ikramı da yapıldı.

 

 Cami Açılış (1) Cami Açılış (2) Cami Açılış (4) Cami Açılış (5) DSC_0910

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.